1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 5 HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI
5 HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

5 HIRSIZLIK OLAYININ ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI

Ereğli'de çok sayıda İnşaat ve evden hırsızlık yaptığı belirlenen A.G İsimli kişi, polisin yaptığı titiz çalışma sonucu yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A+A-

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, son dönemde ilçe'de meydana gelen Hırsızlık olaylarının faillerinin tespitine yönelik yapılan çalışmada; A.G isimli şahsın ikamet adresinde ve kullanımındaki depoda hırsızlık olaylarına konu suç eşyalarının olduğu yönünde tespiti üzerine Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramalarda; aralarında 5 adet odun kesme makinası, 25 adet matkap, hilti ve flex makinası, 1 adet pos cihazı ve 1 adet Arora marka şase ve motor kısmı kazınmış halde bulunan motosikletin bulunduğu toplamda 67 kalemden oluşan genellikle tarım, sanayi ve inşaat işlerinde kullanılan hırsızlık olayı neticesinde suç unsuru olduğu değerlendirilen eşya ele geçirildi. Bahse konu eşyaların arasında ilk tespitlere göre ayrı ayrı 5 hırsızlık olayına konu suç delili olduğu tespit edilmiş ve olaylar aydınlatılmış, müştekileri tespit edilen eşyalar sahiplerine teslim edilirken, şüpheli A.G. isimli şahıs ise yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yine,Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık ' suçundan hakkında yakalama emri bulunan ve hakkında kesinleşmiş 4 Yıl 2 Ay hapis cezası bulunan A.B.  isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Ereğli polisini vatandaşın kabusu haline gelen hırsızlık olayı nedeniyle şüphelileri yaptığı başarılı çalışma ile ele geçirerek adelete teslim etmesi nedeyinle bizlerde tebrik ediyoruz.

ccb4af72-1535-4e5f-86c3-f96227d79aab.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.