1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 53. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
53. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

53. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

​​​​​​​Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifinin 53. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti.

A+A-

 

Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kredi Kooperatifinin 53. Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleşti.

Yapılan olağan genel kurul toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı ve Müsteşar Özel Kalemi Ünal Ömer Güçlü de katıldı. Genel Kurulda Başkan Mustafa Oymak güven tazeledi.

Kwangjin Park Restoranda gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısına Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Daire Başkanı ve Müsteşarlık görevlerini yürüten Özel Kalem Müdürü Ünal Ömer Güçlü, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda 20. Bölge Birlik Başkanı Mehmet Baybak, Konya İl Ticaret Müdürü Haşmet Yılmaz, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Göktaş, Madeni Eşya Odası Başkanı Arif Demirtaş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Sağlam, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik,Konya Kooperatif Başkanı aynı zamanda 20. Bölge Birliği Sorumlusu İbrahim Turgut, Üyeler ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından

1975 yılından buyana esnaflık yapan delegelere plaketleri verildi. Divan oluşması ve gündem maddelerinin okunup kabulünden sonra kısa bir teşekkür konuşması yapan Kooperatif Başkanı Mustafa Oymak, bugüne kadar hizmetlerinde sorun olmadığını ve bundan sonrada olmayacağını ifade ederek, “Bana verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. Biz her konuda sizlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Programda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Daire Başkanı ve Müsteşar Özel Kalemi Ünal Ömer Güçlü de bir konuşma yaptı.

Ereğli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 53. Olağan Genel Kurulunda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Daire Başkanı ve Müsteşarlık görevlerini yürüten Özel Kalem Müdürü Ünal Ömer Güçlü, “Ereğli sevgimiz bambaşka. Ereğli’mize kayıtsız kalamıyoruz Ereğli için hizmete hazırız. Kanunlar ve yasalar çerçevesinde yapılması gereken varsa yapmaya hazırız. Kimse davet beklemesin. Kapım sonuna kadar açık” diye konuştu.

53. Genel Kurul Toplantısı katılımcılara verilen plaket ile sona erdi.

53.-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi_9220532137268271049_n.jpg53.-olagan-genel-kurul-toplantisi-yapildi_3821853044278850318_n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.