1. HABERLER

  2. KONYA

  3. 80 kilo bonzai üretilebilecek bonzai ham maddesi ele geçirildi
80 kilo bonzai üretilebilecek bonzai ham maddesi ele geçirildi

80 kilo bonzai üretilebilecek bonzai ham maddesi ele geçirildi

Şehir dışından piyasaya sürülmek üzere getirilen 25 bin hap ile yaklaşık 80 kilo bonzai üretilebilecek 500 gram ham madde ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı.

A+A-

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik çalışmalarda, şüphelenilen bir aracı durdurup arama yaptı. Aramada otomobilin direksiyonunun altındaki kısma gizlenmiş uyuşturucu yapımında kullanıldığı öğrenilen 500 gram bonzai ham maddesi ve 11 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen bonzai ham maddesinden 80 kilogram uyuşturucu elde edilebileceği öğrenildi. Otomobildeki 3 şüpheli gözaltına alındı.

25 BİN UYUŞTURUCU HAP

Ekipler, uyuşturucu sevkiyatı yapmak için şehir dışından geldiklerini tespit ettikleri 2 şüphelinin içinde olduğu otomobili de durdurdu. Aramada, otomobilde 25 bin 33 uyuşturucu hap ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı.

Ekiplerin her iki olayda gözaltına alıp, haklarında 'Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçlarından adliyeye sevk ettiği 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.