1. HABERLER

  2. AKŞEHİR

  3. Açık Hava Sinema Günleri Devam Ediyor
Açık Hava Sinema Günleri Devam Ediyor

Açık Hava Sinema Günleri Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi hemşerilerinin vakitlerini sosyal etkinliklerle geçirmeleri için bu gece de Türkiye’nin Güneydoğusu’nda görev yapan bir komutan ve onun 40 kişilik ekibinin hikayesini konu edinen Nefes: Vatan Sağolsun filmini Ereğlililerle buluşturdu.

A+A-

KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Ereğli Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük ilgiyle devam eden Açık Hava Sinema Günleri kapsamında bu akşam sinemaseverlerle Türkiye’nin Güneydoğusu’nda görev yapan bir komutan ve onun 40 kişilik ekibinin hikayesini konu edinen, “Sadece nefesin vardır. Ya alırsın ya,  verirsin. Bu kadar basit. Anladın mı? Merak etme. Bitmeyen savaş yoktur. Bu da biter“ repliğiyle akıllara kazınan Nefes: Vatan Sağolsun filminin gösterimi ilgiyle izlendi. Açık Hava Sinema Günleri ile geçmişin özlemini Ereğli halkına tekrar yaşatmayı ve genç nesle sinema keyfini aktarmayı hedeflediklerini belirten Başkan Oprukçu; “Açık Hava Sinema Günlerinin hemşerilerimiz tarafından beğenilmesi ve ilgi görmesi bizleri memnun ediyor. Kültürel etkinliklerimizi elimizden geldiğince arttırmaya hemşerilerimizi mutlu etmeye devem edeceğiz” dedi.

Etkinliğe katılan yaşlı, genç, çocuk, yurt içi ve yurt dışından gelen vatandaşlar etkinliğin çok güzel düşünüldüğünü belirterek böyle bir etkinliği düzenlediği için Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ilettiler.

7c22d3bc-fa64-4a6b-bfb6-96a955acf263.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.