1. HABERLER

  2. Adana’daki Ereğliler Özgüven’i Bağrına Bastı

Adana’daki Ereğliler Özgüven’i Bağrına Bastı

Adana Konyalılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katılan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e Adana’da yaşayan Ereğlililer büyük ilgi...

A+A-

Adana Konyalılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katılan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e Adana’da yaşayan Ereğlililer büyük ilgi gösterdi.

Adana Konyalılar Derneğinin davetine AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ile birlikte katılan Belediye Başkanı Özkan Özgüven gurbetçi hemşerilerimizden yoğun ilgi ve destek gördü.

Adana Konyalılar Derneği Başkanı Talip Bektaş, Adana Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, bürokratlar ve siyasi parti temsilcilerine davetlerine katıldıkları için teşekkür etti.

“Ereğli’nin Türkmen Beyi hoş geldiniz şeref verdiniz” diyerek karşılanan ve Dernek yönetimi ve üyeleri ile kahvaltıda buluşan Başkan Özgüven ise “Yaptığınız nazik davet gurbetçi hemşerilerimiz ile buluşmamıza vesile oldu. Gurbetçilerimiz belki Ereğli’den uzak, Konya’dan uzak ama kalplerindeki sevgi ve özlemin her zaman bizimle olduğunu biliyoruz. Buradaki dayanışma, birlik ve beraberliğin daim olmasını istiyorum. Çünkü biz bir olursak, kenetlenirsek, desteğimizi birbirimizden esirgemezsek her zaman kazanan taraf oluruz. Ben hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Özgüven gurbetçi hemşerilerimiz ile uzun süre sohbet ederken şahsına gösterilen yoğun ilgiye de teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.