1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “ADAY ADAYI DEĞİLİM”
“ADAY ADAYI DEĞİLİM”

“ADAY ADAYI DEĞİLİM”

Uzunca bir süredir kamuoyunda gerek hemşehrilerimiz, teşkilat mensuplarımız gerek partililerimiz şahsımın Belediye Başkan aday adayı olacağı yönünde sorular çokça sorulmaktadır.

A+A-

Bu sebeple, bununla ilgili açıklama ihtiyacı hasıl olmuştur. Her seçim döneminde, özellikle seçim öncesi şahsımın sürekli yapılacak seçimde adaylıkla ilgili olarak, ismim öne atılmaktadır.

Bu aday adaylığı mevzusu da, bazı hemşehrilerimizin, bazı basın mensuplarının, teşkilat mensuplarının, partimize gönül vermiş partililerimizin, Ülküdaşlarımızın bu şekilde şahsımıza olan teveccühlerinin, iyi niyetlerinin, dileklerinin ve beklentilerinin mahsülüdür. Öncelikle ben kesinlikle ve kesinlikle aday adayı değilim. İnsanımızın, bu tip halisane beklentileri elbetteki vardır fakat teşkilat disiplini ve davası olan, makamlarda bulunan kişileri riske atmaktan başka bir şey değildir.

Şahsımı yakından tanıyanlar bilirki hiçbir zaman partilimizi, ülküdaşımızı, yönetimimizi ve meclis üyemizi riske edecek fevri harekette bulunmadık. Teşkilatımızı her şeyin üstünde gördük. Teşkilatçımıza sonuna kadar sahip çıktık. Ve sahip çıkmaya da devam ediyoruz.

Fakat bazı ülkücülüğü şaibeli, partililiği marazlı, teşkilatçılığı arızalı, hareketle mesafeli şahıs ve şahsiyetler bizim aday adaylığımızla ilgili bir beyanımızın olmamasına rağmen ağızlarını tetik, dillerini tüfek yaparak habire nefret ve nifak ekmekte olduklarını müşahade ettik.

Kimse suskunluğumuzdan cesaret almasın.

Bu hayasızlara karşı cevabımız ve cevaplarımız olacaktır. Tefrika ve tezvirat üretenlerin farkında ve takibindeyiz.

Bunlar bilmelidir ki, ülkücülük; hiçbir doğruyu yanlışa feda etmeyecek samimiyet ve sadakattir!

Eyyamcıdan, dalkavuktan, riyakardan Ülkücü olmaz!

Ülkücüleri kendine basamak yapandan, Ülkücüyü menfi hayallerinin düşmanı görenden Ülkücü olmaz!

Ben diyenden, Ülkücü olmaz çünkü ben demek şeytan eylemidir. Bencillik bizden uzaktır…

Mevkimiz değişir, mevzimiz değişmez okçular tepesindeyiz, teşkilatımızı terk etmedik, terk etmeyeceğiz..

Derdimiz davamız, Milliyetçilik sevdamızdır. Yönümüz, yolumuz, yüzümüz, sözümüz,  ülkümüz, izimiz, irademiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçelidir.

Rabbim niyetimizi salih, nasibimizi hayr eylesin.

Son olarak, Belediye Başkanımız ve Aday adayımız Sayın Hüseyin Oprukçu beyefendiye süreçte başarılar diliyor, herkese ilgisi ve muhabbetinden ötürü teşekkür ediyorum.

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

mhp.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.