1. HABERLER

  2. Adaylardan Başkana Ziyaret

Adaylardan Başkana Ziyaret

Ereğli pancar üreticileri birliği (Pankobirlik) Başkan adayları Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular.Yapılan...

A+A-

Ereğli pancar üreticileri birliği (Pankobirlik) Başkan adayları Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular.

Yapılan ziyaretten ve Adayların bir arada olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven Ereğli'de ve bölgedeki  pancar üretiminin önemine değindi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven; "Ereğli şeker fabrikasının Ereğli ekonomisine sağladığı katkı yadsınamaz ölçüdedir. Bununla birlikte Karamam ve Karapınar'ın çiftçisinin'de  Ereğli şeker fabrikası ile çalışması Ereğli pankobirliği nin önemi ve ilçemiz ekonomisindeki konumu  iyi değerlendirilerek yapılacak olan her çalışmanın ereğli için yapıldıuğı gerçegi akıllardan çıkarılmamalıdır. Ülkemiz kooperatifçiliğinde örnek bir model olan Pankobirlik; Demokratik yapısı, hedeflerini gerçekleştirme yönünde gösterdiği azim ve kararlılık, faaliyetlerinin gerek tarımsal ve gerekse ekonomik açıdan ortaya koyduğu sonuçlarla, kooperatifçiliğin nasıl yapılması gerektiği konusunda referans olarak gösterilmelidir.

Bu açıdan bakıldığında Ereğli pankobirliği nin ilçemize kattığı katmadeğer dikkate alınarak standart işleyişinin dışında Ereğlimize yapılacak yatırımlar konusu iyi bir yönetimle hayata geçecektir yaklaşan ereğli pankobirlik seçimleri bu açıdan önemlidir bugün aday olan  bu isimlerin öncelikle Ereğli ekonomisine ve çiftçisine  hizmet için aday oldukları gerçeğini unutmamaları gerektiği kanaatindeyim"dedi

Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerin şimdiden ereğli ve bölgedeki çiftçiye hayırlı olmasını dileyen Başkan Özgüven Adaylara da başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.