1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ADEM ERDAL’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
ADEM ERDAL’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

ADEM ERDAL’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Hacı Mustafa Mahallesinde...

A+A-

Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem Erdal Hacı Mustafa Mahallesinde gövde gösterisi yaptı. Doğup büyüdüğü mahallede miting düzenleyen Adem Erdal’a ilgi yoğun oldu.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, E. Milletvekili Abdullah Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarının da destek verdiği Adem Erdal, “Biz hep birlikte Ereğli olacağız” diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

52f91161-5fcc-4f40-be28-ac86612ab046.jpg

-ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN DESTEĞİNİZ ADEM ERDAL’A

Miting programında ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ülkenin bekası, geleceği için aldığı kararla kurulan Cumhur İttifakının önemine dikkat çeken Dursun, “Bu İttifakın 31 Mart yerel seçimlerindeki Ereğli adayı Adem Erdal’a destek vermenizi istiyorum” dedi.

5ed28e5a-a048-4c69-9fa6-812d6dc3de7c.jpg

-ERDOĞAN VE BAHÇELİ’Yİ UTANDIRMAYACAĞIZ

15 Temmuz’da yaşanan hain girişim sonrası ortaya çıkan Cumhur İttifakının 24 Haziran’da ete kemiğe bürünerek şekil aldığını ifade eden MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise, “Bizler bu ittifaka sahip çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi utandırmayacağız. Bu seçimi sadece Belediye Başkanlığı seçimi olarak düşünmeyin, ülkenin geleceği ve bakasına da sahip çıkarak oylarınızı verin” diye konuştu.

-ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKMAYACAK

AK Parti geçmiş dönem milletvekili Abdullah Çetinkaya ise, hesap kitap bilmeyenlerin Ereğli Belediyesine talip olduğunu iddia ederek, “Bunlar Ereğli’yi nasıl yönetecekler. Vaatlerine bakıyoruz hepsi de uçuk kaçık projeler. Sanki şapkadan tavşan çıkarıyorlar” ifadelerini kullandı.

bea2ff11-942d-4028-b60a-e53b7b4a01fd.jpg

-ADAYIMIZIN YANINDAYIZ

Adem Erdal’ın Cumhur İttifakı Adayı olarak her zaman yanında olduklarını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “AK Parti olarak 10, MHP olarak 2 milletvekili Adem beyin yanında, Büyükşehir Belediye Başkanı Adem beyin yanında, AK Parti ve MHP İl ve ilçe teşkilatları Adem beyin yanında, Cumhurbaşkanımız, sayın devlet Bahçeli Adem beyin yanında sizlerde yanında mısınız? Bu iki lidere Ereğli’de güç verecek misiniz? Adem beye güç verecek misiniz? Adem beyi Ereğli’ye, Ereğli’yi de Cumhurbaşkanımız ve Devlet beye emanet edecek misiniz? Diye konuştu.”  Coşkulu kalabalık ise “Evet” sesleri ile destek vereceğini kaydetti.

d6ca221a-15e2-4742-94fd-b76a30bc5d91.jpg

-SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM

“Adem Başkan”, “Dik dur eğilme Ereğli seninle” sloganları ile kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı AK Parti Ereğli Belediye Başkan Adayı Adem, “Bu mahallenin bir evladı olarak, içinizde yetişen biri olarak sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlerle gurur duyuyorum ve sizleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

-HEP BİRLİKTE EREĞLİ OLACAĞIZ

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Erdal, “Biz hep birlikte Ereğli olacağız. Ereğli’ye dair hayallerim var. İnsanları ötekileştirmeden, fitne fesat, kısır döngüden uzak Ereğli’mizi değerli bir ilçe konumuna getirmek istiyorum. Sevgili hemşerilerim bakınız çeşitli sözler veriliyor. Ereğli’yi il yapacağız diyorlar, Niğde’ye bağlanacağız diyorlar. Nasıl yapacaklar. Yapamazlar. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Öte yandan davası olmayanlar var. Ben onlarla uğraşmıyorum. Enerjimizi, aklımızı, fikrimizi Ereğli’ye harcayacağız. Huzur şehri Ereğli’yi ilmek ilmek dokuyacağız. Bu memlekete hizmet edilecekse ben edeceğim. Cumhur İttifakı edecek. Sanayi sitesi, millet bahçesi, otogarı, stadı, kentsel dönüşümü biz yapacağız. Biz yaparız onlar hayal eder” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.