1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AİLENİN GÜÇLÜ ÇINARI BABADIR
AİLENİN GÜÇLÜ ÇINARI BABADIR

AİLENİN GÜÇLÜ ÇINARI BABADIR

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Babalar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özgüven mesajında ailenin toplumun çekirdeği olduğu kadar, Türk kültürünün, değerlerin, geleneklerin, örflerin de geleceğe aktarılmasının güvencesi olduğunu belir

A+A-

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Babalar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özgüven mesajında ailenin toplumun çekirdeği olduğu kadar, Türk kültürünün, değerlerin, geleneklerin, örflerin de geleceğe aktarılmasının güvencesi olduğunu belirtti.

        Başkan Özgüven: “Baba bir ailenin ayakta kalabilmesini sağlayan önemli bir mihenk taşıdır. Hiçbir karşılık beklemeden varlıklarıyla ailesine güç veren, şefkat ve sevgisini esirgemeyen babalarımız evlatlarına da geleceğe hazırlama ve hayata dair önemli adımlar atmaları konusunda destek olurlar. Annelerin olduğu gibi babaların da tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmektir. Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcamaktadırlar. Ayrıca babalar evlatları için bir rol modeldir. Evlatlarına doğru bir örnek olarak onların vatanına, milletine yararlı olmasını sağlamak babanı asli görevidir. Hayat tecrübeleri ve bir ömür boyu verdikleri desteklerle babalar, evlatları için her zaman bir kahraman, iyi bir yol göstericisi olmuştur. Bu özel gün, hayatımızın eşsiz parçaları olan babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı, ancak onlara sevgi ve saygı duygularımızı yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ailesini, eşini ve çocuklarını geride bırakarak vatan uğruna mücadele eden asker ve polislerimiz başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.