1. HABERLER

  2. AK Gençlikte Candan Dönemi

AK Gençlikte Candan Dönemi

Ereğli’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine, gençlik kollarının farklı kademelerinde görev yapan Murat Candan atandı.Ereğli İlçe gençlik...

A+A-

Ereğli’de AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine, gençlik kollarının farklı kademelerinde görev yapan Murat Candan atandı.

Ereğli İlçe gençlik kollarında görev değişimi,Uzun süredir sonuçlanması beklenilen AK Parti Gençlik Kolları kongresi buğün sonuçlandı. AK Parti Ereğli Gençlik Kollarının çeşitli kademelerinde görev yapan Murat Candan AK Gençliğin yeni başkanı oldu.

Candan’ın başkanlığa atanma haberlerinin ardından AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatında basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısına Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti Konya İl Başkanı Selman Özboyacı, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Gökhan Varan ve AK Parti genlik kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, bunun bir bayrak yarışı olduğunu bayrağı Murat Candan’ın teslim aldığını ve daha ileriye taşımak üzere var gücüyle mücadele edeceğini belirtti. Birlik ve beraberlik içinde bu toprakların bağrında yetişen ve Konya’nın gururu olan Başbakan Davutoğlu’na yakışır bir şekilde 7 Haziran Genel Seçimlerinde Konya’dan güçlü bir ses vereceklerini belirten Özboyacı, Candan’a görevinde başarı diledi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ise Eski Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu’ya şimdiye kadar ki yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni göreve atanan Murat Candan’a ise başarılar diledi.

Murat Candan’a hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.