1. HABERLER

  2. Ak Parti 13 Yaşında

Ak Parti 13 Yaşında

 AK Parti’nin kuruluşunun 13. Yıl dönümü münesebeti ile AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı yaptığı yazılı açıklamada  şunları kaydetti.Ekonomik...

A+A-

 AK Parti’nin kuruluşunun 13. Yıl dönümü münesebeti ile AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı yaptığı yazılı açıklamada  şunları kaydetti.

Ekonomik olarak, toplumsal moral olarak enkaz halinde bulunan, memurlarının maaşlarını ödeyip ödeyemeyeceği tartışılan aciz hükümetlerin yönettiği, 6 sıfırlı değerini kaybetmiş parasıyla, itibarı tartışılır pasaportuyla gündemi belirlenen bir Türkiye tablosunda bundan 13 yıl önce bir cesur yüreğin millete hizmet heyecanıyla başlattığı Ak Parti çok kısa sürede Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisi bugün 13.yaşını Allah’a şükürler olsun ki liderini halkın oylarıyla cumhurbaşkanı olarak görmenin haklı gururu ile kutluyor.

Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ki AK kadrolar, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek çıktıkları bu kutlu yolda, ekonomik olarak hep acı reçetelerin bedelini ödeyen Türk halkı tarafından tek başına iktidar ödüllendirmesiyle başlayan tarihteki yerini,  AK kadroların aldıkları emanete halisane sahip çıkıp ülke insanının mağdur olduğu pek çok alanda Cumhuriyet tarihinde görülmemiş çapta hizmet getirmesiyle sürekli yükseltmiştir.  Hlkımızın teveccühü sayesinde bugün AK Parti girdiği her seçimde oy oranını artıran bir siyasi hareket olarak dünya siyasetinde de tek olmanın sevincini yaşıyor.

AK Parti ile sosyal devlet alanında, imarda, ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, savunma sanayiinde velhasıl her alanda elhamdülillah çok net ve muazzam gelişmelerin yaşanmasına neden olunmuş, demokrasimizin gelişmesi anlamında, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak adına ve daha iyi imkânlara kavuşturmak adına hizmetler ile bugünlere gelinmiştir.

Bugün, pek çok engellemeye rağmen AK kadrolar daha gelişmiş bir ülke için çalışmaktadır ve Türkiye’nin muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak için gece gündüz çalışmaya da devam edecektir. Cumhuriyet tarihinde her alanda ilkleri başaran bir parti olarak adını tarihe altın harflerle yazdıran, gücünü halktan alan AK Parti ile halkımız cumhurbaşkanını da aracısız, kendi oyuyla belirlemiştir. Ak Parti ile artık egemenlik gerçek anlamda kayıtsız ve şartsız bir biçimde millete teslim edilmiştir.

Kuruluşumuzun 13. Yıldönümünü kutlar, ülkemize, tüm teşkilatımıza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım. dedi

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.