1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti 73. Danışma Meclisi Yapıldı
AK Parti 73. Danışma Meclisi Yapıldı

AK Parti 73. Danışma Meclisi Yapıldı

Parti binasında gerçekleşen programa AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

A+A-

‘BU BİZİM İÇİN KUTLU BİR YOLCULUK’

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda divan heyeti oluşturuldu. Programın açılış konuşmasını ise İlçe Başkanı Zübeyir Dursun yaptı. Dursun, Bugüne kadar partilerine hizmet eden tüm parti mensuplarına teşekkür etti.

Ak Parti’nin sadece bir parti değil, bir davanın temsilcisi olduğunu kaydeden Dursun; “Biz, kimin nereli olduğuna değil, nerede durduğuna bakarız” diyerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti olarak 18 yıldır milletimize hizmet noktasında her türlü engeli aşarak partimizi birlik, beraberlik içinde bugünlere taşıdık. Bugün yeni bir başlangıcın arifesindeyiz. Bu süreçte de yine birbirinin açığını arayan değil, birbirinin açığını kapatan bir teşkilat olarak yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra da aynı şekilde aramıza fitneyi, fesadı sokmak isteyenlere lütfen izin vermeyin. Bu makamlar inanın milletimize hizmet için birer vasıtadır. Vakti, zamanı geldiğinde hepimiz bu bayrağı yeni arkadaşlarımıza teslim edecek ve bu kadim davanın ilelebet sürmesini sağlayacağız. Bu nedenle nefsimizi derin dondurucuya kaldırarak partimizin birer neferi olarak görev yapmaya, milletimize hizmet sunmaya devam edelim.”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise AK Partinin çözüm odaklı hizmetlerle vatandaşın gönlünde yer ettiğine değindi.

AK Parti olarak milletin sorunlarına kayıtsız kalmadıklarını kaydeden Erdem, “Biz milletimizle sürekli iç içe olan ve milletin derdiyle dertlenen bir partinin mensubuyuz. Bakınız Türkiye’de son yılda yaşanan olaylar bir başka ülkede yaşansa idi o ülke ayakta duramazdı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye dünya ülkesi oldu. Bugün kendi motorunu, denizaltısını, otomobilini üreten bir konumdayız. Kendi doğalgazımızı, petrolümüzü kendi gemilerimizle arıyoruz. Bundan rahatsızlık duyanlar var. Dünya genelinde bir kaşık suda fırtına koparmak isteyenler var. Ama bunlara asla fırsat vermedik, vermeyeceğiz de” diye konuştu.

Erdem konuşmasında partiye emeği geçen herkese teşekkür etti ve “dün olduğu gibi, bugünde, yarında birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız. Bu birliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

ak-parti-eregli-danisma-toplantisi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.