1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Ereğli Teşkilatı Ankara’da
AK Parti Ereğli Teşkilatı Ankara’da

AK Parti Ereğli Teşkilatı Ankara’da

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı AK Parti TBMM Grup Toplantısına katıldı.

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun başkanlığında Ankara’ya giden AK parti İlçe Teşkilatı Konya Milletvekili Halil Etyemez ile bir araya geldi.

TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabını dinleyen Ereğli İlçe Teşkilatı daha sonra ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a Ereğli’nin selamını ilettik” dedi.

Çok önemli süreçlerden geçen ülkemizin Meclisi’ne ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Ankara’ya gittiklerini belirten Dursun, Türkiye’nin bölgesinde ve dünya genelinde önemli bir güç olduğunu vurguladı.

Dursun, “Bu güç ve diplomatik başarılar, Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, ordumuzun kararlılığı ve gazi meclisimizin sağlam iradesi sayesinde olmuştur. Bizler de sonuna kadar ülkemizin, ordumuzun ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız” diye konuştu.

Dursun Ankara ziyaretlerinde Konya Milletvekilleri ile görüştüklerini de kaydederek, “Sayın vekillerimizle Ereğli hakkında istişarelerde bulunduk” ifadelerini kullandı.

eregli-ak-parti-ilce-teskilati.jpg

eregli-ak-parti-ilce-teskilati-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.