1. HABERLER

  2. AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATINDA BÜYÜKTORUN DÖNEMİ

AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATINDA BÜYÜKTORUN DÖNEMİ

AK Parti’Ereğli İlçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi Ereğli Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile yapıldı.Ereğli’de İlçe Başkanı kim olacak”...

A+A-

AK Parti’Ereğli İlçe Teşkilatının 5. Olağan kongresi Ereğli Kültür Merkezinde yoğun bir katılım ile yapıldı.

Ereğli’de İlçe Başkanı kim olacak” tartışmaları ve meraklı bekleyiş geçtiğimiz hafta AK Parti Genel Merkezinden yapılan açıklama sonrasında yanıtını bulmuş ve AK Parti Genel Merkezi tarafından “adayın Avukat İbrahim Büyüktorun” olduğu kesinlik kazanmıştı.

Belediye Kültür Merkezinde yapılan kongereye Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan AK Parti Millet Vekili Prof. Dr. Cem Zorlu ve çok sayıda Millet Vekili katılırken Bakan Yardımcısı Halil Etyemez Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Partililer katıldı.

Yapılan Protokol konuşmalarının ardından ise Bakan Lütfi Elvan çalışmaları hakkında bilgi verirken Ereğli Karaman yolunun son durumu , Hızlı tren ve Hastane konusunda açıklamalarda bulundu.

Tek Aday olarak İbrahim Büyüktorun AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığınaseçilirken, delegelerin toplam 190 oy kullandıkları seçimde 10 geçersiz 11 oyda boş çıkması sonucu 169 geçerli oyu alan İbrahim Büyüktorun AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına seçildi.

Büyüktorunu kutluyor ve hayırlı olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.