1. HABERLER

  2. AK Parti Gençlik Kollarından Etyemez'e Ziyaret

AK Parti Gençlik Kollarından Etyemez'e Ziyaret

Ak Parti Ereğli İlçe Gençlik Kolları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Halil ETYEMEZ’i Makamlarında ziyaret ederek Türkiye’ye...

A+A-

Ak Parti Ereğli İlçe Gençlik Kolları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Sayın Halil ETYEMEZ’i Makamlarında ziyaret ederek Türkiye’ye ve Ereğli’ye yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Ziyarette Sayın Halil ETYEMEZ’e ilçemize ve gençliğe verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür edildi. Bu nazik ziyaretten dolayı Sayın Halil ETYEMEZ memnuniyetini sundu ve desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi. Ayrıca yapılan görüş alışverişinde Ereğli’de Gençlik Kollarına düşen görevler konuşuldu ve Ereğli Gençlik Kolları’nın şimdiye kadar yaptığı çalışmalar Sayın Halil ETYEMEZ tarafından taktirle karşılandı. Sayın Hali ETYEMEZ yaklaşan yerel seçimlerin ilçemiz için hayırlı olmasını ve Gençlik Kollarının çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Murat TATLISU da açıklamasında Ereğli’nin geleceğinin çok parlak olduğunu Sayın Bakan’ın Ereğli için yaptığı hizmetlerinin çok değerli olduğunu ve teşkilata bil hassa Gençliğe verdiği sonsuz destek ve öneminin onure ettiğini dile getirdi.

TATLISU Ereğli’ kazandırılan Sgk binasınının, İŞKUR ve Ereğli’miz için yapmış olduğu birçok hizmet için ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Ayrıca ;Sayın Bakan Yardımcımız. Halil ETYEMEZ beyle yapılan görüşmelerde Taşören işçiler hakkında verdiği bilgiler içinde:

YILLIK İZİN

KİDEM TAZMİNATI

ÜCRTELERDE DÜZENLEME :

Gibi konularda bir çalışmanın olduğunu söyledi. İnşallah hayırlı sonuçlar alacaklarını ümit ederek Gençlik Kolları Teşkilatına ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür etti. Gençliğin Hizmetlerine devam edeceğini canı gönülden inandığını belirterek Gençliğe daima sahip çıkmamız gerektiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.