1. HABERLER

  2. AK Parti Gençlik Kollarından Mesaj

AK Parti Gençlik Kollarından Mesaj

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkan’ı Murat Tatlısu yeni bir eğitim öğretim yılı için mesaj yayınladı.Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkan’ı...

A+A-

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkan’ı Murat Tatlısu yeni bir eğitim öğretim yılı için mesaj yayınladı.

Ak Parti Ereğli Gençlik Kolları Başkan’ı Murat Tatlısu yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Yeni bir eğitim öğretim yılına başladığımız bugün çocuklarımızın heyecanını hep birlikte paylaşıyoruz. Çocuklarımız ve yarınlarımız bizim için önemlidir. Bilgi, beceri, yeteneği gelişmiş, çalışkan ve üretken bireyler yetiştirmek çağdaş eğitim anlayışımızın bir gereğidir. İlköğretim, bireyin yaşamında temel eğitimin verildiği, bilgi ve becerinin yanında, tutum ve davranışların kazandırıldığı, zeka ve yeteneklerinin ortaya çıkarılarak geliştirildiği önemli bir süreçtir. Onların yaşamını değiştirecek biçimde atacağımız en küçük bir adım, bize koşar adımlarla geri dönecektir. Çocuklarımızın ilgi ve kabiliyetleri yönünde hayata ve üst öğrenime hazırlanması, ilköğretimin temel amaçları arasındadır. Bu da bilgi aktarmak yerine, bilgiye ulaşmanın yollarını araştıran, bulabilen, bilgiyi paylaşabilen, teknolojiyi üretebilen ve insanlığın yararına kullanabilen, dinamik, mutlu bir nesil yetiştirmekle mümkündür. Şu anda eğitim sisteminin her tür ve kademesinde okul, öğretmen ve öğrenci sayısında büyük ilerleme sağlanmış, toplumsal ve bireysel yaşamda önemli rol oynayan eğitime olan talep her geçen gün artmıştır. Özellikle hükümetimiz döneminde gerçekleştirilen, "Haydi kızlar okula " kampanyası ve farklı eğitim uygulamalarının hayata geçirilmesiyle, dünya milletleri ile rekabet edebilen saygın bir insan topluluğuna sahip olma açısından önemli mesafeler alınmıştır. Okulda hem yeni bilgiler öğrenecek, hem de çok eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun, düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Size her zaman güvendiğimizi bilmenizi isterim. Sizlerin gelecekte ülkemize yapacağınız katkıları görmek, bizim için en büyük mutluluktur. Bu duygularla, tüm çocuklarımızı kucaklıyor, 2013-2014 eğitim öğretim yılının ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum"

Mesajının devamında öğretmenlere seslenen Tatlısu şöyle devam etti: "Dünyadaki saygınlığımızı artırmak, eğitim ve öğretimle olacaktır. Her geçen gün, bir öncekinden çok daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda, çocuklarımıza daha nitelikli bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek siz değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizin sorumluluğundadır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim ve öğretim yılında da başarılara imza atacağınıza inancımız tamdır."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.