1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun ve Mv.Etyemez Ereğli’de
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun ve Mv.Etyemez Ereğli’de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun ve Mv.Etyemez Ereğli’de

Ereğli’ye gelenAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve Milletvekili Halil Etyemez’i Ereğli’de Partililer karşıladı.

A+A-

Genel Başkan Yardımcısı Sorgun VE Etyemez Ereğli’de Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ak parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve partililer tarafından karşılandı. Sorgun ve Etyemez ilk olarak Ak parti Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada basın toplantısı düzenledi. Ardından Ereğli Belediyesini ziyaret ederek Ereğli'nin sorunları hakkında konuştular. Daha sonra ise Sorgun ve Etyemez Kaymakamlığı ziyaret etti.

Sorgun yaptığı açıklamasında Türkiye gündemini değerlendirdi.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, kamuoyunda dolaşan Erken Seçim konularına değindi. Milletin derdi geçim. Seçim yok, geçim var ifadelerini kullandı.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden sonra teşekkür ziyareti için Ereğli’ye gelmesinin oldukça geciktiğini, ancak bu süre içerisinde Türkiye’nin çok büyük sorunlarla yüz yüze geldiğini söyledi.

Özellikle 15 Temmuz süreci ve sonrasında yaşananlara değinen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, Pirincin içerisindeki taşları temizlemek kolay. Ancak 15 Temmuz sürecinde gördük ki, pirincin içindeki taşlarda beyaz. Büyük bir titizlikle şu anda beyaz taşları temizliyoruz. 17-25 Aralık döneminde FETÖ’ yü tanıyamadıkları için destek verdiklerini söyleyenler, 15 Temmuz’dan sonra da destek vermeye devam ediyorlarsa, hiç kimse kusura bakmasın onlarda vatan hainidirler ve hak ettikleri muameleyi görürler dedi.

Türkiye’yi bölme adına yapılan operasyonun milleti birleştirdiğini söyleyen Ahmet Sorgun, Hafta sonu Başbakanımızla birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu ziyaretlerini yaptık. Biliyorsunuz PKK ile mücadele edilen ve hemen her gün şehit verilen bu topraklarda görüştüğümüz halk bizden operasyonlara devam etmemizi, FETÖ’ yü bitirdiğimiz gibi PKK ve diğer terör örgütlerini de temizlememizi istediler. Anadoluluk ruhu işte budur diye konuştu.

 

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, gündemde yer alan erken seçim söylentilerine de değinerek, Şu anda milletimizin derdi geçim. Hiç kimsenin gündeminde seçim yok. Milletin gündeminde olmayan bir konu dolayısıyla bizimde gündemimizde yer alması beklenemez. Öncelikli olarak insanımızın geçim sorunlarını gidermeliyiz. Bu vesile ile tüm Ereğli halkına teşekkür etti ve Ereğli halkının Kurban Bayramlarını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler