1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EVREN NAS REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EVREN NAS  REGAİB KANDİLİ KUTLAMA  MESAJI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EVREN NAS REGAİB KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

"Rahmet ve bereketin inananlara sunulduğu Recep, Şaban ve Ramazan ayları bir rahmet pınarı ve şifa kaynağıdır. Bu aylar, Regaib, Miraç, Berat ve Kadir...

A+A-

"Rahmet ve bereketin inananlara sunulduğu Recep, Şaban ve Ramazan ayları bir rahmet pınarı ve şifa kaynağıdır. Bu aylar, Regaib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini içinde barındırır. Gecesi ve gündüzüyle bu zaman dilimi, Müslümanlar için nefis muhasebesi, farzlara özen gösterme, nafilelere ağırlık verme ve suçtan ve günahtan arınma günleridir. Rahmet ve bereketin inananlara Allah'ü Teala tarafından bolca ihsan edildiği bu mübarek günlerden Regaib kandilini eda etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Üç aylar ismiyle şöhret bulan ve bu ayların müjdecisi olan Regaib Kandili, Allah'ın rahmetinin müminlere bol bol ikram edildiği, mağfiretinin, lütuf ve kereminin üzerimize yağdığı, bağışlamasının bol olduğu mübarek bir gecedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek 3 aylarını ve Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu gecenin milletimizin ve İslam aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Ayrıca, bugün  1 mayıs günü, hükümetimiz  tarafından , 2008 Nisan'ında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiştir. 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir. Bu günün  gerçek bir bayram havasında, hoşgörü , barış ve beraberlik içinde  kutlanmasını diliyorum Bu vesile ile  tüm  işçi, emekçi kardeşlerimizin   “ Emek ve Dayanışma Günü” nü kutlu olsun….

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.