1. HABERLER

2. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EVREN NAS’IN MİRAÇ KANDİLİ BASIN AÇIKLAMASI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EVREN NAS’IN MİRAÇ KANDİLİ BASIN AÇIKLAMASI

A+A-

25 Mayıs 2014 Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece, ömrümüzün bir Miraç kandilini daha idrak etmenin bereketini ve mutluluğunu yaşama imkanı bulacağız.

Bu gece, Sevgili Peygamberimiz (sa)'in insanlığı İslâm’a davet sürecinin en zor ve kederli yıllarında, bir gece Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksâ’ya, oradan da zaman ve mekân ölçülerini aşarak, Yüce Mevla’nın sonsuz güç ve kudretini müşahede etmek için semaya yaptığı manevî bir yolculuğun yıl dönümüdür.

İnsanlığın huzur, barış ve mutluluğa erişmesi için fırsat olan bu müstesna gecenin, müslümanlar olarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesini, dargınlıkların unutulmasını, mümkün olduğunca gönül almaya çalışmalıyız.

Mübarek bu gecede edeceğimiz dualarımızın tüm islam aleminin birlik, beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, tüm hemşerilerimin ve islam aleminin Mirac Kandilini kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.