1. HABERLER

  2. AK Parti Kadın Kollarında Fazilet Özkan Dönemi

AK Parti Kadın Kollarında Fazilet Özkan Dönemi

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’nın4’ncü olağan kongresi bugün yapıldı.AK Parti Genel Merkezi tarafından Fazilet Özkan’ın...

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı’nın4’ncü olağan kongresi bugün yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Fazilet Özkan’ın Kadın Kolları Başkanlığına atandığı,Kongreye Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu ve çok sayıda kadın kolları üyesi katıldı.

Kongreye katılan konukların yaptığı konuşmalarda AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, kongrenin Ereğli’ye, Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.seçimlerde elde edilen başarıda Kadın Kollarının emeğinin çok büyük olduğuna değindi, Büyüktorun, Başkanlığa atanan Fazilet Özkan ve yönetim kurulu üyelerine kutlayarak başarı diledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise kongrenin hayırlı olması temennisiyle başladığı konuşmasında Ereğli’nin 2009’da başlayan ve 2014 yılına kadar süren 5 yıllık süreçte hep kaybeden konumunda olduğunu kaydetti. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri ile Ereğli Belediyesine AK Parti Bayrağını diktiklerini belirten Özgüven, bu başarıda kadın kollarının emeğinin çok büyük olduğunu söyledi. Kadın Kollarının farklı kademelerinde gece gündüz demeden çalışan bayanlara emekleri için teşekkür eden Özgüven, seçim meydanlarında vaat ettikleri gibi üçlü olup güçlü olacaklarını anımsattı.

Ereğli İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli ise, Ereğli’nin 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde önemli bir sınavdan geçtiğini ve sınavı başarı ile taçlandıran Ereğli Belediyesinin AK Parti saflarına bir kez daha katıldığını belirtti. Tekeli, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek Fazilet Özkan’a başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Bizler de Fazilet Özkan ve ekibine hayırlı olsun diyor ve kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.