1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK Parti Kadın Kollarından Başkana Ziyaret
AK Parti Kadın Kollarından Başkana Ziyaret

AK Parti Kadın Kollarından Başkana Ziyaret

Ereğli AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek, şehre kazandırılan hizmetler nedeniyle teşekkür ettiler.

A+A-

                AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve İlçe Yönetimi ile koordineli bir çalışma ortaya koyduklarını ifade ederek, "Hepimiz yaşadığımız şehrimize hizmet için mücadele ediyoruz. Bu kapsamda Belediyemizin ortaya koyduğu proje ve çalışmalar şehrimizin geleceği açısından oldukça önemli. Sayın Başkanımız hayata geçirdiği hizmetlerle Ereğli halkının gönlünde yer almıştır. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi ve Başkan Özgüven'in porselen tabağa çini işlemeli resminin yer aldığı hediyeyi takdim etti.

                Ziyarete ve hediyeye teşekkür eden Başkan Özgüven, Kadın Kollarının çalışmalarını takdirle karşıladığını kaydetti.

                "Ereğli Belediyesi olarak herkese hizmet ettik etmeye de devam edeceğiz" diyen Özgüven, "Halkımızın bizden hizmet beklentisini göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yerine getirdik. Burada bir emek veriliyorsa bu emek herkesin emeğidir” diye konuştu ve Ereğlili kadınlara yönelik proje çalışmalarının artarak devam ettiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.