1. HABERLER

  2. KONYA

  3. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı görevine başladı
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı görevine başladı

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı görevine başladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı’na atanan Hasan Angı, görevine başladı. Angı, AK Parti Konya İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 23 Ekim'de kendisine tebliğ edilen görevi en iyi şekilde yapma gayretin

A+A-

AK Parti Konya İl Başkanlığı’na atanan Hasan Angı, görevine başladı. Angı, AK Parti Konya İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 23 Ekim'de kendisine tebliğ edilen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olacağını belirtti.

Makamında görevin kendisine verilmesinin ardından İl Başkanı Hasan Angı, şu açıklamaları yaptı;.

“Geçtiğimiz hafta itibari ile görevdeki boşalmaya istinaden Genel Merkezimiz, hafta sonu İl Teşkilatımızın koordinasyonunda yoğun ve titiz bir çalışma ortaya koydu. Teşkilat mensuplarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve kanaat önderlerimizin görüşleri birebir alınarak mevcut yapıda ‘Kimi il başkanı olarak görmek istiyorsunuz?’ çalışması yürütüldü. Pek çok arkadaşımızla birebir görüşmeler sonucunda Genel Merkezimiz, gece 23:00 sularında Sayın Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız başkanlığındaki heyet, ben dahil 5 arkadaşla yaptığı görüşme sonucunda görev bize kısmet oldu. Cenab – ı Hakk’a hamd ediyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, Teşkilat Başkanımız, Teşkilat Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız ve tüm değerli büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Kuşatıcı bir bakışla ve ilk günkü heyecanla yeni bir yapı oluşturulması adına ciddi bir çalışma ortaya kondu. Görev bize verildiğinde şu aklıma geldi; 8 Eylül 2001’de 81 il içinde ilk il başkanlığı görevi alan biz olmuştuk. Aradan geçen 16 yıllık bir süreçten sonra yeniden görevi aldık. Tüm vatandaşlarımız, kurum ve kuruluşlarımız ile basınımızla Konya’yı daha ileriye taşımanın çabası içinde olacağız. Kente yeni güzellikler katmak için çalışacaklarını belirten Angı, 28 Ekim'de de bu amaçla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla toplu açılış töreni gerçekleştirileceğini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.