1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AK PARTİ'DEN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET
AK PARTİ'DEN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET

AK PARTİ'DEN KURULUŞLARIMIZA ZİYARET

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Demirören Haber Ajansı (DHA) Ereğli temsilcisi, Ereğli Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Attila Atmaca'yı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti'nin 12 Eylül 2020 tarihinde yapılan İlçe kongresinde İlçe başkanlığı görevine seçilen Zübeyir Dursun, yönetim kurulu üyeleri,basından sorumlu başkan yardımcısı Adem Şen, yönetim kurulu üyesi Bünyamin Akdağ ve Serhat Kurt ile birlikte kuruluşlarımız sahibi Attila Atmaca’yı ziyaret etti.

d8aa4964-58cf-40fa-804c-c2385234f05e-002.jpg

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan İlçe Başkanı Dursun, Başkanlık görevine yeniden seçilmesinin ardından yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi;''Ereğli'de AK Parti bayrağını daha ileriye taşımak için çalıştıklarını kaydeden Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile ekip ruhu içerisinde hareket ettiklerini belirtti. Dursun, bende basın mensubu bir siyasetçiyim basının içerisinde olduğu zorluğu ve yaşadıklarını gayet iyi bilmekteyim dedi. Başkan Dursun, işini dürüst bir şekilde ifa eden gazetecilerin her zaman yanındayız ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Ereğli'de gücünü daha da artırmak için mücadele ettiklerinin altını çizen Dursun, partilerinin 2023 vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.''

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Televizyonumuz Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Attila Atmaca,Başkan Zübeyir Dursun ve ekibini tebrik ederek hizmet yarışında kendilerine başarı diledi.

5eabce20-568e-4109-aa15-dd2131363ab1-002.jpg

Atmaca, ziyarette yaptığı konuşmada;''İlçemiz Ereğli'de mesleğini basın ahlaki değerlerine uygun bir şekilde yapmakta olan arkadaşlarımız ile asılsız ve yalan haberlerle insanların haber alma özgürlüklerini gerçek dışı paylaşımlarla haklarını gasp edenler, yine devletin birimlerini yaptıkları yanlışlarla meşgul ederek, gündem yaratmaya çalışan çakmalarla hiç bir zaman bir tutulamayacağını dile getirdi. Atmaca,Ereğli'de gazetecilik çamur at izi kalsın, bir başka deyimle tıklanma uğruna asılsız gerçek dışı haberlerle insanların veballerinin alındığı anlayış olmamalıdır. Birileri takkeleri düşüp kelleri görününce yalan ve asılsız haberleri örtbas etme yolunu seçerler, Bunlar düzmece asılsız haberlerine göz yummayan kişileri sevmezler, görmeyen sağır ve dilsiz olan yalanlarının kapatılmasına katkı sağlayan kişilere de övgüler dizerler. Sonrada biz yaptıysak doğrudur diye konuşurlar. Bu kişilere ben açık ve net bir şekilde yalancı diyorum'' diyen Atmaca, bu sözlerle konuşmasını sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.