1. HABERLER

  2. Akbel,Çiftçinin Alın Terini Korumak İçin Buradayız

Akbel,Çiftçinin Alın Terini Korumak İçin Buradayız

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Mustafa Akbel, stratejik öneme sahip en önemli ürünün pancar olduğunu söyleyerek, amaçlarının pancar ekimi...

A+A-

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adayı Mustafa Akbel, stratejik öneme sahip en önemli ürünün pancar olduğunu söyleyerek, amaçlarının pancar ekimi gerçekleştiren üreticiye sahip çıkarak kalkındırmak olduğunu söyledi.

Akbel  yaptığı  açıklamada, kalkınmanın lafla değil icraatla ortaya çıkacağını belirterek, “Biz Ereğli Pankobirliğe  adayız, çünkü biz cefakâr, vefakâr çiftçimizin alın terini korumak, onlara sahip çıkarak kalkındırmak hedefindeyiz” dedi.

Mevcut Başkan Sezai Özbudak ve ekibinin Ereğli’de çok önemli hizmetler yaptığına vurgu yapan Akbel, Özbudak ve ekibinin yakaladığı başarı çıtasını daha yukarılara taşımak amacında olduklarını söyledi.

Akbel, Ereğli, Karaman ve Karapınar’da binlerce üyesi bulunan Ereğli Pankobirliğin üreticinin yanında yer alan şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini, her zaman her şart altında ulaşılabilir bir yönetim olacaklarını belirterek, “Ürün vesiledir, Kooperatif ise araç Asıl amaç insandır ve insan refahıdır. Üretici üretirken kendisini bir başına hissetmemesidir. Biz üreticimizin her daim yanında olmak, onlara destek vermek ve sorunlarını çözmek için çalışacağız. Bugün üreticilerimizle bire bir görüşüyoruz. Onları dinliyoruz. Yapılması gerekenleri not alıyoruz. Bizden beklenen nedir, neler talep ediliyor bunları değerlendiriyoruz. Görüyoruz ki istekler, beklentiler bugün için değil gelecek için. Gelecekte sıkıntı çekmemek, üreticinin refah düzeyini yükseltmek adına olan talepler. Bu talepler üreticinin ne kadar bilinçli olduğunun göstergesidir. İşte bizde bu istek ve talepleri lafla değil icraatlarımızla yerine getireceğiz.

Üreticimizin desteğiyle top yekün bir kalkınma modeli ile Ereğli Pankobirlikte değişim rüzgârları estireceğiz. Hem Ereğli’miz, Karapınar’ımız ve Karaman’ımız kazanacak hem de üreticimiz kazanacak” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.