1. HABERLER

  2. AKBEL,Sivil Toplum Örgütleriyle Buluştu

AKBEL,Sivil Toplum Örgütleriyle Buluştu

PANKO BİRLİK BAŞKAN ADAYI AKBEL, EKİBİ İLE BİRLİKTE YEMEKLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİEreğli Pancar Ekicileri Koperatifi Başkan Adayı  Mustafa...

A+A-

PANKO BİRLİK BAŞKAN ADAYI AKBEL, EKİBİ İLE BİRLİKTE YEMEKLİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Ereğli Pancar Ekicileri Koperatifi Başkan Adayı  Mustafa Akbel ekibiyle, Demireller tesislerinde düzenlediği basın toplantısına, Duran Özbudak,Mehmet Özkoç ve Nazım Sezer ile birlikte Oda başkanları ve Muhtarlar katıldı.

 Pankobirlik Başkan Adayı Mustafa  Akbel  Yaptığı basın açıklamasında toplantıya katılan konuklara hitaben yaptığı konuşmasında ,

Üyeleri selamlayan Akbel, Pankobirliğin 14 Agustosta   4 yıllık seçimi için sizlerle beraber olmanın onurunu bizlere yaşattıgınız için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz diyerek,Bu davete icabet edip zamanınızı bize ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyoruz dedi.

Panko birlik bundan 70 sene önce Dedelerimizin, 3 lira 5 lira vererek oluşturduğu bir temelin devamıdır,bundan 23 yıl önce Panko birlik Ereğlimizde tekrar kurulmuştur, Dedelerimizin verdigi paraları uzun süredir kamu yönettigini ifade eden Akbel ,İlk başta 900 lira ile kurulan ereğli Pankobirlik şimdi 35 bin zengin bir Aile ve ortağı olan bir yapı oluştuğunu söyleyen Akbel,merkezi Eregli olan pankobirlik,Karapınar ve Karamanda şubesi bulunan bir yapıya sahip oldugunu ifade eden Akbel, Pankobirliğin şuan da Anadolu Birlik Holding çatısında yüzde 10 ve üstünde hissesi bulunan bir yapı oldugunu ve emeği geçen Sezai Özbudağa ve ekibine sonsuz teşekkür ettigini ifade etti.

Akbelin başkan olduğundaki temel  düşünceleri:

1.Temel: mevcut değeri daha ileriye, yani çıtayı daha yükseltmek olacağını belirtti.

Eregli’den Mustafa Akbel ve Duran özbudak,  Mehmet Özkoç  ve Karapınardan Nazım Sezer ile birlikte Ereğli ve Karapınar ayagının yönetimini oluşturdugunu ifade etti.

Akbel Toplantıya katılan sivil toplum örgütleri olan, Oda başkanları ve Muhtarların görüşlerini alarak toplantıya son verirken, toplantıya katılan konuklardan yoğun ilgi gören Akbel toplantıdan mutlu olarak ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.