1. HABERLER

  2. AKGÜÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

AKGÜÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

İşadamı Hasan Akgüç’ü, ölüm direksiyon başında yakaladı. Seramik sektörünün Türkiyedeki önemli isimlerinden olan hemşerimiz işadamı Hasan Akgüç...

A+A-

İşadamı Hasan Akgüç’ü, ölüm direksiyon başında yakaladı. Seramik sektörünün Türkiyedeki önemli isimlerinden olan hemşerimiz işadamı Hasan Akgüç Hayatını Kaybetti.

Ülkemizin ve Ereğli’nin tanınmış işadamları’ndan olan Hasan Akgüç Taşağıl mahallesi yolu üzerinde arabası içerisinde seyir halinde iken geçirdiği kalp kirizi sonrası hayatını kaybetmesi ilçemizde derin üzüntüye neden oldu.

Akgüç, için ilçemiz Ulu camii’nde ikindi namazına mutaakip kılınan cenaze namazı sonra abütder dede mezarlığında sevenlerinin göz yaşları arasında toprağa verildi.

Ereğlilinin sevilen simalarından işadamı Hasan Akküç’ün genç yaşta ansız ölümü, Ereğli’de sabah saatlerinde duyulan vefat haberiyle sarsıldı.

Ülkemizde ve Ereğli de çok sayıda kişiye yatırımlarıyla iş sağlıyarak Ülke ekonomisine yaptığı hizmetleriyle’de bilinen Akgüç’ün ölümü sevenlerini Ailesini ve çalıştığı sektör olan seramik sektörü çalışanlarını öksüz bıraktı ve üzdü.

Merhum işadamı Hasan Akküç’e Metro tv Olarak Allah’tan rahmet diler, Ailesi ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

AKGÜÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ--2

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.