1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. AKHÜYÜK BAŞKAN OPRUKÇU İLE YENİDEN CANLANDI
AKHÜYÜK BAŞKAN OPRUKÇU İLE YENİDEN CANLANDI

AKHÜYÜK BAŞKAN OPRUKÇU İLE YENİDEN CANLANDI

2009-2014 yılları arasında Ereğli’deki birinci beş yıllık hizmet döneminde Ereğli’ye bağlı Akhüyük Mahallesi’nde ortaya çıkarılan termal su, beş yılın ardından yeniden canlanıyor

A+A-

“RED OYU VEREN MECLİS ÜYELERİNE ŞOK ETKİSİ” 


Hizmetlerine beş yıllık virgül koyan ve 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından hemşehrilerinin teveccühü ile yeniden Ereğli Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Oprukçu, ikinci beş yıllık hizmet döneminde Ereğli’yi her alanda kalkındırarak huzur şehri yapmakta kararlı. Akhüyük Mahallesi’nde yükselen, geçmiş beş yılda adeta kenara itilmiş olan termal suyu yeniden canlandıran Başkan Oprukçu, hiç bir pompa ve etkiye ihtiyaç duymayan termal suyu yerinde inceleyerek verdiği fotoğraf ile debisi yetersiz diyerek Ereğli’ye en büyük armağan olmaya aday bu dev projeye red oyu veren Meclis üyelerine şok etkisi yaratacak bir yanıt verdi.

“HEM TERMAL TURİZMİN HEM DE SERACILIĞIN MERKEZİ OLACAK”

Kaplıca, Ilıca ve seracılık için kullanılmayı bekleyen dev projeyi Ereğlili hemşehrileri ile hayata geçiren Başkan Oprukçu, alanda yaptığı incelemede “Rabbimin bir lütfu olan bu termal su, yalnızca Ereğli’ye değil Anadolu’ya armağanımızdır. Huzur şehri Ereğli’de bu bölge hem termal turizmin hem de seracılığın merkezi olacak. Ereğli’yi hizmet dolu bir beş yıl bekliyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.