1. HABERLER

  2. Akhüyük Köy içi yolları çamur olmayacak

Akhüyük Köy içi yolları çamur olmayacak

Akhüyük Köyü Muhtarı Salim Turan ; “ Ereğli’nin 44 köyünün muhtarları olarak köylere yapılan hizmetlerden memnunuz “ dedi.“ Muhteşem bir geleceği...

A+A-

Akhüyük Köyü Muhtarı Salim Turan ; “ Ereğli’nin 44 köyünün muhtarları olarak köylere yapılan hizmetlerden memnunuz “ dedi.

“ Muhteşem bir geleceği ovada da inşa ediyorum” diyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu  ,“Bütün köylerimize kanalizasyonla birlikte köylerimizin köy içi yollarını parke taşı yapıyoruz.Köy içi yolları parke taşı yapılmayan köyümüz kalmayacak“ diyerek bu hususta kararlı olduğunu kaydetti ve köylere yapılan hizmetlere hız kesmeden devam edildiğini,geçtiğimiz günlerde Jeotermal sondaj çalışmalarının başlatıldığı Akhüyük Köyünün de köy içi yollarının kumlandığını ifade etti.

“ Ereğli’nin 44 köyünün muhtarları olarak köylere yapılan hizmetlerden memnunuz “ diyen Akhüyük Köyü muhtarı Salim Turan , Belediye hizmetleri karşısında duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi ; “ Akhüyük’te başlatılan termal su arama çalışmaları aslında şimdiye kadar yapılması gereken bir hizmetti ama şimdiye kadar bu konuya el atan olmadı.Bu önemli hizmeti Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu başlattı,köyümüz Akhüyük için ,Ereğli ve bölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum “ diyerek köylerinde başlatılan jeotermal su projesinden dolayı mumluluğunu ifade etti.

Akhüyük Köyü muhtarı Turan ,Ereğli Belediyesinin köylere yapmış olduğu hizmetleri ise şöyle değerlendirdi ;” Hiçbir köy Belediyeden şimdiye kadar böyle hizmetler görmemişti.44   köyün muhtarları olarak hepimiz de Belediye Başkanı Oprukçu’nun hizmetlerinden memnunuz.Oprukçu’nun inşallah yolu açık olur.Böyle çalışan bir lideri bizler her zaman isteriz.Yaptığı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza çok  teşekkür ederim,kendisinden Allah razı olsun ve yolu açık olsun “ dedi.

Ereğli’ye bağlı diğer köylerde olduğu gibi Akhüyük köyünün de köy içi yolları kumlanarak köyde yaşayan sakinler kışın çamurdan kurtarılmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.