1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. AKHÜYÜK VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI
AKHÜYÜK VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

AKHÜYÜK VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Ereğli Belediyesi Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun İlçemiz Ereğli’ye ve Ülke turizmine kazandırdığı önemli projesi ‘’Akhüyük Termal Su’’ vatandaştan tam not aldı.

A+A-

Başkan Oprukçu'nun göz bebeği olarak gördüğü 8 havuzlu bu önemli çalışması ilgi odağı olurken bölgeye ve ilçeye verdiği değerle, şifalı suların havuzlara akmasıyla vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Vatandaşlar Ereğli ve Ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağı konusunda görüş birliği yaparken, Oprukçu'nun önem verdiği proje, İlçe halkından tam not alarak destek gördü. İlçe sokaklarında görüşlerini aldığımız vatandaşlar Başkan Oprukçu'nun yapmış olduğu ve Ereğli’ye kazandırdığı çalışmadan övgüyle bahsederken Ereğli Belediye Başkanı Oprukçu ya başarı dolu çalışmasından dolayı teşekkür ettiler. Akhüyük Kaplıcalarının bölgeye sağlayacağı ekonomik, sosyal ve kültürel alanda getirisinin önemini dile getiren vatandaşlar, şifa arayanların yeni durağının Akhüyük olacağını dile getirdiler.

Bu şifa dolu sıcak sudan yararlanmak suretiyle, bölgeye kurulacak olan seralarında bölge halkının seracılık konusunda dikkatleri o bölgeye çekeceğini belirten vatandaşlar, Akhüyük’ün kaplıca ve seralarıyla bölgenin vazgeçilmezi olacağını ifade ettiler.

Şifalı suyu ve seralarıyla çok sayıda yerli ve yabancı turisti ağırlayacak olan Akhüyük yine şifa arayan insanlarımızın uğrak noktası olacaktır.

Başkan Oprukçu yapmış olduğu bu değerli proje ile insanların teşekkürünü kazandı. Bizlerde Sezar'ın hakkını Sezar’a vererek halktan takdir gören ve halka mal olan çalışmasından dolayı Oprukçu'yu kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.