1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Akif Bekdemir Huzurevi’ni Ziyaret Etti
Akif Bekdemir Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Akif Bekdemir Huzurevi’ni Ziyaret Etti

İstanbul’daki Ereğlililerin temsilcisi, Ereğli aşığı, hayırsever hemşehrimiz İstanbul’daki Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Mehmet Akif Bekdemir,

A+A-

    İstanbul’daki Ereğlililerin temsilcisi, Ereğli aşığı, hayırsever hemşehrimiz İstanbul’daki Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Mehmet Akif Bekdemir, her yıl geleneksel olarak ilçemizde ki kurum-kuruluş, okullar, vakıf ve dernekleri ziyaret  ederek bir çok yardım ve destekde bulunmaya devam ediyor.Bekdemir bugün de Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi’ni ziyaret ederek burda ki huzurevi sakinleriyle sohbet etti, onların hatırlarını sorup getirmiş olduğu hediyeleri onlara takdim etti.

22217961_1732769053400396_1472498241_o.jpg

        İstanbul’daki Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Mehmet Akif Bekdemir’in bu ziyaretinde Ereğli Vasfiye Ergin Huzurevi Vakfı Başkanı Nihat Özdemir ve Huzurevi Müdürü Zeki Torun’da hazır bulundular.Getirilen hediyelerin dağıtılmasından sonra Dr. Akif Bekdemir yaptığı konuşmasında; ”Burda yaşayanlar bizim insanlarımız.Bir toplum yaşlısına sahip çıkmazsa, küçüğünü korumazsa o toplum çöker.Sıla-i Rahim dini anlamda ne kadar önemli ise büyükleri ziyaret etmekte bir o kadar önemlidir.Nihat Özdemir ise Ereğli için önemli bir değer.Nihat Özdemir bir meşale olmuş.O Ereğli’nin aydınlık yüzü.Yaşamtarzı,dürüstlüğü ve özverisi herkes tarafından görülüyor.İyi ki var.” dedi.Vakıf Başkanı Nihat Özdemir ise; “Hem Ereğli’de hem de Ereğli dışındaki hemşehrilerimizin burayı benimsemeleri, sahip çıkmaları bize güç veriyor.Allah hepsinden razı olsun.Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, daire başkanlarımız ve hastanede ki doktorlara kadar gittiğimiz her yerde bize özel muamele gösteriliyor.Huzurevimizde ki fiziki iyileştirmelerde devam ediyor.Bina yanında ki arsanında tapusunu almak üzereyiz.Buraya lunapark ve piknik alanları yapacağız.İstanbul’daki destekçimiz, değerli hemşehrimiz Akif Bey’e bizleri yalnız bırakmayıp, desteklerini hiçbir zaman esirgemedikleri için sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

22217975_1732769303400371_1492090688_o.jpg

              Yapılan konuşmaların ardından ise gelen hediyelerde emeği geçen İstanbul’daki Ereğlili işadamları adına Dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir’e teşekkür belgesi takdim edildi.

22218078_1732768550067113_2080411033_o.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.