1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Akpınar Ereğli’deki hastane sorununu gündeme aldı
Akpınar Ereğli’deki hastane sorununu gündeme aldı

Akpınar Ereğli’deki hastane sorununu gündeme aldı

CHP’li Akpınar, Ereğli’deki hastane sorununu tedavi edeceğim dedi.

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı olan Umut Akpınar, dün yaptığı açıklamada ilçenin kanayan bir yarası olan hastane sorununu çözeceğini açıkladı.

Akpınar açıklamasında hastane ihtiyacının büyüklüğünü “Çocuklarımız Niğde’de doğuyor. İnsanlarımız yolda ambulanslarda ölüyor.” ifadeleriyle vurguladı.

2024 yerel seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nin Konya’nın Ereğli ilçesi Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Umut Akpınar, dün Ereğli’de bulunan Mirel Otel’de yaptığı proje lansmanında, ilçenin önemli sorunlarını çözmek amacıyla geliştirdiği projelerden bahsetti. Akpınar, Ereğli’de gün geçtikçe büyüyen bir hastane problemi olduğunu belirterek, belediyenin bir doğum bir de kardiyoloji merkezi kuracağını açıkladı. Umut Akpınar, projeler hakkında, “Halkımız ambulanslarda ölüyor, çocuklarımız Niğde’de doğuyor. Yollarda insanlarımız ölmesin, çocuklarımız burada doğsun diye bu büyük projeyi başlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ereğli’de bulunan devlet hastanesine giden yolun problemli olduğunu belirten Umut Akpınar, “Ambulanslar sürekli kaza yapıyor. Geçen konuştuğum bir ambulans şoförü arkadaşım, hastaneden ana yola 25 dakikada indiklerini söyledi. Devlet hastanesine giden yolun yeterli olmadığını biliyorsunuz. Özellikle iş çıkış saatlerinde trafik yoğunluğu oluyor. Kesinlikle yan yolları açmak zorundayız.” dedi.

“Özel hastane yatırımlarını da Ereğli’ye çekeceğiz”

Umut Akpınar, Ereğli’deki hastane sorununu çözmek amacıyla, özel hastane yatırımlarını ilçeye çekerek seçenekleri artırmak istediğini ve hastane sorununu kökten çözmeyi hedeflediğini belirtti. Akpınar açıklamasında, “Özel hastane yatırımlarını da Ereğli’ye çekeceğiz.” ifadelerini kullandı. Umut Akpınar ayrıca, Ereğli’de bir özel hastane inşaatının da devam ettiğini açıkladı.

Umut Akpınar proje lansmanına, “Bu şehir artık kaybetmemeli. Ereğli halkını bir araya getireceğiz. Hep birlikte bu şehrin önünü açacağız. Ya bu şehirde öleceğiz ya da bu şehirde yeniden doğacağız. İlerleyen süreçte daha da çok konuşacağız, projelerimizi artıracağız. Artık bu şehrin bir umudu var.” sözleriyle son verdi.

4420319c-daed-40c4-9597-b198a35c6a15.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.