1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Aksaray'da Pala, Balta ve Sopalı Kavga Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Aksaray'da Pala, Balta ve Sopalı Kavga Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Aksaray'da Pala, Balta ve Sopalı Kavga Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Aksaray'da pala, balta ve sopalı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

A+A-

Aksaray'da pala, balta ve sopalı kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Aksaray'da iddaya göre, apartmanın suyunun kullanılması nedeniyle çıkan, pala, balta ve sopaların kullanıldığı iki gurup arasında Aksaray'da iddaya göre, apartmanın suyunun kullanılması nedeniyle çıkan, çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

pala, balta ve sopaların kullanıldığı iki gurup arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Büyük Bölcek Mahallesi, Büyükbölcek Caddesi üzerinde meydana geldi. Apartman yöneticisi Dünyamin Maraşlıoğlu, apartmanın altında bulunan markette çalışan Adem Ünlü ve oğlu Yunus Emre Ünlü'ye iddiaya göre apartmana ait çeşmeden izinsiz olarak marketin önünü sulamalarına tepki gösterdi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Tartışmaya yönetici Maraşlıoğlu'nun oğulları İbrahim ve Ömer Maraşlıoğlu'nun da katılması üzerine tartışma kavgaya dönüştü. İki grup, ellerinde pala, balta ve sopalarla birbirine saldırdı. Kavga gruplardan birinin olay yerinden kaçmasıyla son buldu. Kavga sırasında yaralanan 5 kişi özel araç ve ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, ifadelerinin ardından adliye sevk edilen 5 kişiden Dünyamin Maraşlıoğlu çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.