1. HABERLER

  2. Aksoy'dan Bayram Mesajı

Aksoy'dan Bayram Mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Kurban Bayramı Mesajı yayımladı.MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy yayımladığı bayram mesajında “Toplumsal yaşamımızda...

A+A-

MHP Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy Kurban Bayramı Mesajı yayımladı.

MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy yayımladığı bayram mesajında “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, güzel değerlerin ve duyguların paylaşıldığı dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Daha önceki dini bayramlarda olduğu gibi, bu Kurban Bayramında da manevi ve kültürel değerlerimiz çerçevesinde birbirimizi kucaklayacak, dargınlıkları aşıp, aile ve çevremizin huzuruna katkıda bulunacağız” dedi.
 
 Yayımladığı yazılı mesajında, “İnsanı insan yapan yüce değerlerle özdeşleşen, toplumsal yaşamımızın önemli günlerinden olan bir Bayramı daha huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen MHP Ereğli İlçe Başkanı Aksoy, şöyle devam etti;  
 
 “Dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendiren, birlik ve beraberliğin sürdürülmesine katkıda bulunan, insanları sıkıntı ve kaygılardan uzaklaştırarak ortak duygularda buluşturan bayramlar, mutluluk ve coşku kaynağıdır. Umutların canlanmasını, geleceğe dönük iyimserliklerin artmasını sağlayan bayramlar, sevgi ve hoşgörü gibi değerlerin yoğun olarak yaşandığı ve paylaşıldığı özel günlerdir. Bayramları özel günler yapan değerleri bir yaşam biçimi olarak benimseyerek, başkalarını da bu yönde özendirmeliyiz. Herkese sevgiyle yaklaşarak, birbirimize ve topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak, toplumsal uyumu bozacak, barış ve huzur ortamına zarar verecek davranışlardan kaçınmalıyız.  
 
 Çocuklarımıza ve gençlerimize övünecekleri bir ülke bırakmak, güzel yarınlar hazırlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Karşımıza çıkan güçlüklerden yılmadan, kişisel başarının toplumsal başarıyı getireceğini göz önünde bulundurarak, daha çok çalışmalı Türk Devleti ve Türk Milletinin kişiliğinden ve ülkesinden ödün vermeden daha ileriye götürme yolunda kararlılıkla ilerlemeliyiz.
 
 Türk Milleti olarak gücümüzün ve imkanlarımızın farkına vararak, kaynaklarımızı akılcı ve verimli biçimde değerlendirerek, milli çıkarları ve kamu yararını her şeyin üstünde tutarak, sorunlarımıza ülke gerçekleriyle örtüşen çözümler üretmeliyiz. Türk Milleti en zor koşullarda dahi akıl ve sağduyu ile karar alma ve uygulama iradesine sahiptir.
 
Bugün Türk Milletinin, koruduğu ve ödün vermeden yaşattığı nitelikleri sorgulansa bile hala birçok ülke için örnek konumdadır. Bu vesile ile başta Ereğlili hemşerilerim olmak üzere, Türk ve İslâm Aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor; Bayram'ın Milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.
Partimizin Bayramlaşma programı bayramın ikinci günü saat 13.30 da İlçe Teşkilat binamız da yapılacaktır. Bütün hemşerilerimizi misafir etmenin sevincini yaşamak istiyoruz.”
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.