1. HABERLER

  2. Aksoy'dan Bayram Mesajı

Aksoy'dan Bayram Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Başkan Aksoy yayınladığı...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aksoy yayınladığı mesajında, "İnsanlarımızın birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, toplumsal paylaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı bir mübarek Ramazan ayını daha milletçe idrak etmiş ve birlik ve beraberliğimizi gösterme imkanını veren bir Ramazan Bayramını idrak etmenin engin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"Ereğli'de ve Türkiye'nin dört bir köşesinde yaşayan 7'den 70'e tüm aziz milletimizin Ramazan Bayramını gönülden tebrik ediyorum" diyen Başkan Aksoy, "Daha nice bayramlara hep birlikte sevdiklerinizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi diliyorum. Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut, sevgi veren, sabır ve emek sınavını kazanmanın bir müjdecisidir. Bayram boyunca adeta bir toplum yeniden şekillenir, birbirine güven artar ve geleceğe umutla bakar. Hayatı güzelleştiren, dünyayı yaşanılır ve bayındır kılan insandır. İnsanı güzelleştiren ve güçlü kılan da inançlardır. Milli birlik ve beraberliğimizin mayasını oluşturan unsurlar ise bizi biz yapan, bizi millet halinde bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizdir. Bu duygular içerisinde bayramın sadece milletimiz için değil, Türk-İslam alemi ve bütün dünyaya huzur, barış, mutluluk ve şehrimizin geleceği açısından güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi

Aksoy, son olarak Bayramlaşmanın bayramın 2'inci günü parti binasında saat 14:00'de olacağını söyleyerek partilileri ve tüm Ereğlileri bayramlaşma programına davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.