1. HABERLER

  2. AKSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

AKSOY’DAN YENİ YIL MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan...

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy, yeni yıl kutlama mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı İrfan Aksoy 2015 yılına girerken yeni yıl mesajı yayımladı. Aksoy yazılı olarak yayımladığı mesajında şunlara yer verdi; Ereğli başta olmak üzere ülkemiz siyasi ve ekonomik anlamda büyük bir imtihan vermiş ve bu imtihan sonucunda telafisi imkansız olayların içerisinde kendisini bulmuştur. Mevcut iktidarın hatalı dış politikalarının yanı sıra, özellikle bölücülüğe pirim veren iç politika yanlışlıklarının hat safhaya ulaştığı 2014 yılını geride bırakıyoruz.

Bütün bu sıkıntıları hak etmeyen yüce milletimizin umut ediyorum ki, 2015 yılında tüm bu olumsuzluklardan arınmış, mutlu ve müreffeh yarınlara umutla bakan toplum haline gelmesini yüce Mevlam’dan niyaz ediyorum. İşçisi, memuru, asgari ücretlisi, çiftçisi, kısacası köylüsü ve şehirlisi olarak ekonomik bunalım içerisine sokulan, bankaların kölesi haline getirilen yüce Türk Milletini siyasi anlamda da boynu bükük hale getirenlerden hesap sorulacağı 2015 yılının başta Ereğli halkı olmak üzere, tüm Türk ve İslam alemine refah, huzur ve mutlu yarınlar getirmesini diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.