1. HABERLER

  2. Akyürek Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Oyunu Kullandı

Akyürek Cumhurbaşkanlığı Seçimi İçin Oyunu Kullandı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Meram Atatürk İlkokulu’nda 2020 nolu sandıkta kullandı.Konya...

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Meram Atatürk İlkokulu’nda 2020 nolu sandıkta kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu Meram Atatürk İlkokulu’nda kullandı. Sabah saat 10.00’da eşi ve çocukları ile birlikte Meram Atatürk İlköğretim Okulu’na gelen Başkan Tahir Akyürek, oyunu 2020 nolu sandıkta kullandı. Başkan Akyürek, seçimin Türkiye için, İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’nin yanı sıra, mazlum milletler ve tüm dünya devletleri tarafından takip edildiğini vurgulayan Başkan Akyürek, “Tarihimizde ilk defa kendi oyumuzla devlet başkanımızı seçiyoruz. Bu yönüyle de bugün oy kullananlar tarihe şahitlik ettiler. Seçimin, milletimiz, memleketimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.