1. HABERLER

  2. Aladağ, AK Parti İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Aladağ, AK Parti İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Önümüzdeki günlerde kongresi gerçekleştirilecek olan AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı için Mevcut Başkan Yardımcısı Hukukçu İsa Aladağ yaptığı...

A+A-

Önümüzdeki günlerde kongresi gerçekleştirilecek olan AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı için Mevcut Başkan Yardımcısı Hukukçu İsa Aladağ yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı seçimleri yaklaşırken başkan adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

İsa Aladağ bugün İlçe teşkilatında yaptığı basın açıklamasıyla ilçe Başkanlığına adaylığını resmen açıkladı.

AK Parti İlçe Başkan yardımcısı İsa Aladağ, ilçe başkanlığında yaptığı basın toplantısında: “Bunu ilk önce Ereğlili hemşerilerimizle, kadim dostlarım Ak yoldaşlarımla paylaşmak istedim. Daha sonra bunu il başkanlığına, genel merkeze ve ilçe başkanlığına bildireceğiz diyen Aladağ, Bu kararı verirken çok iyi düşündük.

Halkın önünü açmak ve halkın tercümanı olmak için AK Parti ilçe başkanlığına aday oldum. AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir. Bu partinin halkla iktidar arasındaki köprüsünü kurmak için aday olduğunu belirten Aladağ,2005 yılından beri Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev alan ve hukukçu kimliğiyle tanınan Aladağ, tecrübesini İlçe Başkanlığında kullanacağını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.