1. HABERLER

  2. Ali Cemal Cömert Selçuklu’da

Ali Cemal Cömert Selçuklu’da

CHP Selçuklu ilçe yönetimi milletvekili aday adayları parti üyeleri ve basınla bir araya geldi.Konya Esnaf ve sanatkarlar odası toplantı salonunda düzenlenen...

A+A-

CHP Selçuklu ilçe yönetimi milletvekili aday adayları parti üyeleri ve basınla bir araya geldi.

Konya Esnaf ve sanatkarlar odası toplantı salonunda düzenlenen programa katılım yoğun oldu. Etkinlik hakkında bilgi veren CHP Selçuklu ilçe teşkilat başkanı Mustafa Yeniyol katılanlara teşekkür ederek genel seçimlerin önemine dikkat çekti.

Ardından Konya il başkanı Bekir Yetiştirici konuştu. 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimi değerlendirdi, Yetişritici inşallah bu seçimde Konya’da oylarımızın arttığını herkes görecek dedi.

Programda konuşan CHP aday adayı Ali Cemal Cömert ise, CHP özgürlüğün emeğin ve alın terinin partisidir diyerek halkın kendilerinden beklentilerinin yüksek olduğunu ve bu beklentileri boşa çıkarmayacaklarını ifade etti.

Seçim Çalışmalarının devam ettiğini belirten Cömert hizmet için göreve talip olduğunu ve nasip olurda milletvekili olursam Konya için emek verip hizmet edeceğimi hepiniz göreceksiniz dedi.

İlçe teşkilatına geçerek burada partililer ile bir araya gelen aday adayı Ali Cemal Cömert, iddialı olduğunu ve çıktığı bu yolda kendisine büyük oranda destek verildiğini belirtti.

Bana inanıp güvenen insanların güvenini asla boşa çıkarmayacağım diyen Cömert,Konya güzel günler görecek dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.