1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ali Talip Özdemir babası adına yaptırdığı okula ziyarette bulundu
Ali Talip Özdemir babası adına yaptırdığı okula ziyarette bulundu

Ali Talip Özdemir babası adına yaptırdığı okula ziyarette bulundu

HÜSNÜ ÖZDEMİR SAĞLIK BİLİMLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİME HAZIR

A+A-

Ereğlili hemşehrimiz eski Bakanlardan olan ve eğitime verdiği desteklerle bilinen Ali Talip Özdemir Ereğli’de yapımını üstlendiği okula ziyarette bulundu.

EREĞLİ BUGÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ AĞIRLADI;

Geçmiş dönem Ereğli Belediye Başkanlığı görevinin ardından siyasette çıtayı hızla yükselten Milletvekili, sonrasında Bakırköy Belediye Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmış olan hemşehrimiz Ali Talip Özdemir, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Yerleşkesi içerisinde, Rahmetli Babası Hüznü Özdemir adına yaptırmış olduğu eğitim yuvası, Hüsnü Özdemir Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek okuluna ziyarette bulundu.

Yapımında son aşamaya gelinen Hüsnü Özdemir Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokuluna yapılan ziyarette Özdemir’e Ereğli’mizin değerlerinden protokol üyeleride eşlik etti. Yine Ereğli’mizin yetiştirdiği önemli simalardan hemşehrimiz, bir dönem Milletvekilliği yapan ve daha sonra ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Cem Zorlu, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve hemşerimiz Prof. Dr. Salim Güngör’de Ali Talip Özdemir ile beraber olarak kendilerine eşlik ettiler. Ziyaret sırasında Özdemir her fırsatta öğrencilerle sohbet ettiği görüldü.

ÖZDEMİRDEN; BAŞKAN OPRUKÇU VE REKTÖR ZORLUYA TEŞEKKÜR

Ereğli ve Bakırköy geçmiş dönem belediye Başkanı ve eski Çevre Bakanlarından Ali Talip Özdemir. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorluya, İlçemiz Ereğli’ye ve Eğiteme yapmış oldukları büyük katkı ve destek nedeniyle, övgü dolu sözlerde bulunarak teşekkür etti. Özdemir, Başkan Oprukçu ve Rektör Zorluya bir dönem daha görev yapmaları isteğini tekrar tekrar belirterek kendilerinden istekte bulundu.

Ereğli’nin bir birinden değerli şahsiyetlerini buluşturan bu ziyarette, Eski bakanlardan Ali Talip Özdemir’e, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Porf. Dr. Cem Zorluya, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuya ve Prof. Dr. Salim Güngör ve diğer emeği geçenlere, Ereğli’mizin adını eğitim alanında özellikle yükselmesinde tanınmasında vesile olarak duyurulmasını sağladıkları için kendilerine, Ereğli halkı adına teşekkür ediyoruz.

-163.jpg1-525.jpg22-016.jpg1111-004.jpg10-066.jpg3-433.jpg6-147.jpg7-116.jpg9-079.jpg4-357.jpg5-210.jpg2-542.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.