1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ALO BELEDİYE’Yİ ARAYANLAR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTI
ALO BELEDİYE’Yİ ARAYANLAR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTI

ALO BELEDİYE’Yİ ARAYANLAR SÜRPRİZLE KARŞILAŞTI

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Alo Belediye (710 07 07) servisinde vatandaşların çağrılarına cevap verdi. Başkanın sesini duyan vatandaşlar oldukça şaşırdı. Ayrıca sosyal medya aracılığıyla başkanı ekranda gören şehir dışında yaşayan Ereğlililer de

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Alo Belediye (710 07 07) servisinde vatandaşların çağrılarına cevap verdi. Başkanın sesini duyan vatandaşlar oldukça şaşırdı. Ayrıca sosyal medya aracılığıyla başkanı ekranda gören şehir dışında yaşayan Ereğlililer de arayarak hasret giderdi.

Belediyeler halkla iç içe ve her an ulaşılabilir olmalı diyen Başkan Özgüven: “Göreve geldiğimizde ‘Birlikte Yönetelim’ prensibimizle Sosyal Belediyecilikte önemli bir adım atarak Alo Belediye servisimizi kurduk. Her gün 24 saat vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, gerekli birimlere ileterek çözümünü sağlıyoruz. Ayrıca Alo Whatsapp Hattımıza (0552 710 07 07) her zaman vatandaşlarımız eksik gördüğü noktaları resmedip atarak bize bildiriyorlar. Biz de talepleri değerlendirip hemşehrilerimize dönüş yapıyoruz. Servisimizi ziyaret ettik ve arayan vatandaşlarımıza cevap verdik. Belirlediğimiz ölçülerde hizmetlerimizi gerçekleştirerek şehrimizde sorunları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Bu arada sosyal medya aracılığıyla görüp arayan gurbetçi hemşehrilerimizle de konuşarak mutlu olduk. Her zaman dile getiriyoruz size bir telefon kadar uzağız. Bu anlamda hemşehrilerimizin samimi yaklaşımları ve bize olan destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.