1. HABERLER

  2. Araç Parkları Mücadeleyi Etkiliyor

Araç Parkları Mücadeleyi Etkiliyor

Ereğli Belediyesi tarafından kentin merkezinde yer alan bölgelerinde kar ve buz temizleme çalışmaları devam ediyor. İlçede kar yağışının ardından...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından kentin merkezinde yer alan bölgelerinde kar ve buz temizleme çalışmaları devam ediyor. İlçede kar yağışının ardından belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarına başlamıştı.

 

Ereğli’de yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda iş makineleri yardımıyla temizlenirken, yayaların kullandığı kaldırımlarda da ekipler tarafından temizlik çalışmalar sürdürülüyor. Ancak çalışmaları en çok yol üzerine yapılan araç parkları olumsuz etkiliyor.

Cadde ve kaldırımların yanı sıra, park, bahçe ve meydanlarda sürdürülen kar ve buz temizleme çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek su birikintilerini de bu şekilde önlüyorlar.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, kar yağışı sebebiyle Belediye Ekipleri tarafından gerekli çalışmaların hemen başlatıldığını ve olası tüm olumsuz hava şartlarına karşı gerekli tedbirlerin başından itibaren alındığını belirtti.

Başkan Oprukçu, “Ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki tüm yollar açılmış ve çevre köylerimize giden yollar içinde çalışmalar yapılmıştır. Ekiplerimiz tüm olası olumsuz hava şartlarına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam etmişlerdir. Ekiplerimiz kentin cadde ve sokaklarında iş makineleri yardımıyla kar ve buzla mücadelesini sürdürürken onları en çok zorlayan konu ise uygunsuz şekilde park edilmiş araçlar olmuştur. Ekiplerimiz şu anda cadde ve sokakların yanı sıra Ulucami, Kervansaray ve Devlet Bahçeli Meydanında da kar ve buz temizliğini sürdürmektedir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.