1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ARAT REFERANDUM STARTINI EREĞLİ’DE VERDİ
ARAT REFERANDUM STARTINI EREĞLİ’DE VERDİ

ARAT REFERANDUM STARTINI EREĞLİ’DE VERDİ

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli’de.

A+A-

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve Yönetim Kurulu üyeleri Ereğli’de.

Ereğli ilçe teşkilatı tarafından İl Başkanı Musa Arat ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile kwangjin park restoranda düzenlen toplantıda, Anayasa değişikliği ve referandum oylamasının startını Ak parti Ereğli’de verdi.

Ereğli’de düzenlenen toplantıya İl Başkanı Musa Arat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ereğli sorumlusu Seyit Ali Tekeli, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Belediye eski Başkanı Ahmet Özdoğan, Ak Parti Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fazilet Özkan, Gençlik kolları Başkanı Murat Candan, Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Göktaş ve Ağah Taşkın, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu toplantıda Arat, Yapılacak olan Anayasa değişikliği ve Referandum oylaması hakkında geniş çaplı bilgilendirici açıklamalarda bulunurken, Arat bu değişikliğin Ülkemiz açısından çok önemli olduğuna değinerek açıklamalarda bulundu. Arat dış güçlere karşı birliğimizi göstermenin zamanı olduğunu belirtti. Arat daha sonra ise Ereğli’de faaliyet gösteren Televizyon kuruluşlarını ziyaret etti.

ERT ve Metro tv Yönetim Kurulu Başkanları Zübeyir Dursun ve Atilla Atmacayı ziyaret etti. Basın kuruluşlarına yapılan ziyaretlerin ardından burada, Arad  canlı yayın programlarına katılarak Referandum sürecine dair bilgilendirici açıklamalarda bulundu.

Musa Arat ve yöneyim Kurulu üyeleri Şeker Fabrikası tesislerinde Sivil Toplum örgütleri olan Muhtarla yapılan yemekli istişare toplantısına katıldı.

2222.jpg1111.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.