1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş ceset bulundu
Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş ceset bulundu

Arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürülmüş ceset bulundu

Konya'da çobanlar boş arazide silah ve bıçak darbeleriyle öldürüldüğü tespit edilen erkek cesedi buldu. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

A+A-

Konya- İstanbul kara yolu Dokuz Mahallesi yol ayrımında hayvanlarını otlatan çobanlar, bir kişinin hareketsiz yattığını görmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekiplerinin ilk belirlemesine göre, üzerinde kimlik çıkmayan şansın, 35 yaşlarında erkek olduğu tabanca ve bıçak darbesi ile öldürüldüğü tespit edildi.

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme ve çevrede delil toplama çalışmasının ardından olayda hayatını kaybeden şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili çalışma başlattı.

arazide-silah-ve-bicak-darbeleriyle-oldurulmu-2-14603743-osd.jpgarazide-silah-ve-bicak-darbeleriyle-oldurulmu-3-14603743-osd.jpgarazide-silah-ve-bicak-darbeleriyle-oldurulmu-6-14603743-osd.jpgcobanlar-bos-arazide-silah-ve-bicak-darbeleriyle-14603743-8896-osd.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.