1. HABERLER

  2. Arıcılık Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Arıcılık Kursu Sertifika Töreni Yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ve arıcıların yoğun ilgi gösterdiği ve 40 kursiyerin katıldığı Arıcılık...

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ve arıcıların yoğun ilgi gösterdiği ve 40 kursiyerin katıldığı Arıcılık Kursu eğitim çalışması düzenlenen Sertifika töreniyle son buldu. İlçe Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Aygül Alan Arıcan tarafından 20 saat olarak verilen eğitim semineri sertifika törenine Ereğli Kaymakamı Şakir ERDEN, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal YAĞMUR ve kursiyerler katıldı.

Arıcılık kursuna gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirten Ereğli Kaymakamı Şakir ERDEN Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün düzenlediği kurslara ilginin her yıl artığını söyleyerek, bu verimli çalışmalardan dolayı İlçe Müdürü Orhan SOYLU’yave kurs öğretmeni Aygül ALAN ARICAN’ateşekkür etti.

Sürdürülebilir verim ve kalitenin yolunun bilinçli üretimden geçtiğine dikkat çeken Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, “Bizde üreticilerimize doğru bilgiler ışığında üretim yapabilmeleri adına bu gibi kursları düzenliyoruz. Bu kurslar halkımız tarafından son derece olumlu karşılanıyor ve bizde her geçen sene üzerine koymaya gayret ediyoruz. Tamamlanan arıcılık kursu sayesinde de Ereğli’de arıcılığı daha popüler hale getirerek Ereğli ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Sonuçta Tarım, Gıda ve Hayvancılık da ne kadar bilinçli ve kaliteli üretim yapılırsa Ereğli’de o derece büyüyecektir.” dedi ve eğitim çalışmasına olan katkılarından dolayı Ziraat Mühendisi Aygül Alan Arıcan’a teşekkür etti.

Tören daha sonra Ereğli Kaymakamı Şakir ERDEN, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erdal YAĞMUR’un kursiyerlere sertifikalarını vermesiyle sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.