1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Arif Demirbaş Yeni Yıl Yeni Başlangıçların Yılı Olsun
Arif Demirbaş Yeni Yıl Yeni Başlangıçların Yılı Olsun

Arif Demirbaş Yeni Yıl Yeni Başlangıçların Yılı Olsun

2017 yılında yapacağımız hizmetlerde esnaflarımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur ve güven içerisinde olmalarını sağlamak için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı belirtmek isterim.

A+A-

Ereğli Madeni Eşya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan. Arif Demirbaş yeni yıl  mesajı yayınladı Demirbaş mesajında;Tüm Dünyada olduğu gibi biz de yeni yılı büyük umutlarla karşılıyoruz. 2016 yılında, yaşana sorunların, 2017 yılında çözümlenmesi en büyük dileğimizdir. Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar demektir.Her yeni yıl beraberinde yeni başlangıçları, uygulanacak yeni kararları, gerçekleşmesi umut edilen yeni dilekleri de getirmektedir. Geride bıraktığımız 2016 yılında hain terör saldırıları neticesinde yüreklerimizi yakan şehit haberlerinin acısı yüreklerimizde hala durmaktadır. Yeni yılda anaların, babaların, eşlerin, kardeşlerin kısacası Türk Milletinin yüreklerine düşen ateşlerin hiç yaşanmamasını temenni ederken, 2017 yılında da yapacağımız hizmetlerde esnaflarımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur ve güven içerisinde olmalarını sağlamak için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı belirtmek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2017 yılının başta esnaflarımıza, ülkemize, tüm insanlığa huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor,

2017 yılının milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesini umuyor, savaşların, acıların ve felaketlerin hiç yaşanmamasını diliyor,Tüm Ereğli halkının ve milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.