1. HABERLER

  2. Asfalt Ekibi İş Başında

Asfalt Ekibi İş Başında

Ereğli Belediyesi Çimencik Mahallesi kanal boyu mevkiinde kaplama asfalt çalışması yaptı. Yaklaşık 800 metrelik bir alanda gerçekleşen kaplama asfalt...

A+A-

Ereğli Belediyesi Çimencik Mahallesi kanal boyu mevkiinde kaplama asfalt çalışması yaptı. Yaklaşık 800 metrelik bir alanda gerçekleşen kaplama asfalt çalışması mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılandı.

Çimencik Mahallesi Muhtarı Eşref Türkmen, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışma ile yol güzergâhındaki sorunların giderildiğini söyledi.

Belediyeye yaptıkları talebin ardından gerekli çalışmaların kısa sürede başladığını belirten Türkmen, “Talebimize hemen cevap veren ve gerekli çalışmaları başlatan Belediye Başkanımız Özkan Özgüven, Fen İşleri Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle dikkate aldığımız talepler doğrultusundaki çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Çimencik Mahallesi kanal boyu mevkiinde yaklaşık 800 metrelik yol güzergâhında Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz kaplama asfalt çalışması yaptılar. Tabii ki bu çalışmadan önce yol güzergâhında tesviye çalışmaları başlatıldı akabinde de asfalt dökümü gerçekleşti. Biz her zaman önceliğimizin halk olduğunu söyledik, halka hizmet olduğunu ifade ettik. Belediyemize yapılan her talebe cevap veriyoruz. Gerek muhtarımız gerekse vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiren ekiplerimiz hizmet üretmeye devam ediyor. Yaz ayları ile birlikte hizmet ağımız daha da genişleyecek” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.