1. HABERLER

  2. Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Ereğli Belediyesi, yol asfalt çalışmaları kapsamında İlçe merkezinin en işlek sokaklarından olan Kervansaray Ardı Sokak ve Eski Tekel Sokağında finişer...

A+A-

Ereğli Belediyesi, yol asfalt çalışmaları kapsamında İlçe merkezinin en işlek sokaklarından olan Kervansaray Ardı Sokak ve Eski Tekel Sokağında finişer makinesiyle asfalt serimi yaptı.

Kervansaray Ardı Sokak ve Eski Tekel Sokağında asfaltlama çalışmalarına devam eden Ereğli Belediyesi, yolu standartlara uygun hale getirdi. Yapılan asfalt çalışmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, asfaltlama planı çerçevesinde Ereğli’de bulunan yolların kalite standartlarına uygun hale getirileceğini kaydetti. Çalışmaların yürütüldüğü söz konusu sokakların çalışmalardan önce kötü bir halde olduğunu, sokak içerisinde bulunan esnafların bundan çok rahatsızlık duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özgüven, “Çevre esnafımız yoldan dolayı sıkıntı içerisindeydi. Bu konuda çok rahatsızlık duyuluyordu. Konu ile ilgili olarak gerekli birimlerimize talimatı verdik. Çalışmalar başladı. Asfaltlama çalışmalarımıza plan dâhilinde ve ihtiyaçta öncelikli olarak devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.