1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Asımın Nesli Diriliş Muştusu’ nda yetişiyor
Asımın Nesli Diriliş Muştusu’ nda yetişiyor

Asımın Nesli Diriliş Muştusu’ nda yetişiyor

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın başlattığı Diriliş Muştusu Kampları bu yıl da, devam ediyor. Yaklaşık bine yakın öğrenci bu yıl da kampa katılacak

A+A-

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın başlattığı Diriliş Muştusu Kampları bu yıl da, devam ediyor. Yaklaşık bine yakın öğrenci bu yıl da kampa katılacak

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın başlattığı Diriliş Muştusu Kampları başladı. Her hafta 250 gencin katılacağı ve 4 hafta sürecek Diriliş Muştusu kamplarının ilk haftası tamamlandı.

4 hafta sürecek bir kamp serisi 5 günlük kamplar Mersin’de gerçekleştiriliyor. Kampın ilk haftasında AK Parti İl Başkanı Musa Arat, Konya Milletvekili Ziya Altunyıldız, Derviş Argun, Seyfettin Huca gibi isimler gençlerle bir araya gelerek dersler verdi. Yine önceki gün Kamp Ateşi yakan gençlere Ünlü Ezgi Sanatçısı Ömer Karaoğlu eşlik etti. Gençler marşlarını Karaoğlu ile birlikte söyledi.

‘Biraz Ciddiyet’ ana teması ile icra edilen kamplarda, üretkenlik, azim, sorumluluk, ufuk, öncülük, bilgi gibi konular işlenecek. Başta siyaset bilinci, bakış açısı, kişisel gelişim ve sosyal medya olmak üzere birçok konuda da eğitimler veriliyor.

Kamp hakkında konuşan AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, Diriliş Muştusu kamplarının son derece verimli geçtiğinin altını çizdi Kampa gençlerin ilgisinin büyük olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Ecdadımızın mirasını yüceltecek ve yükseltecek bir gençlik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemize faydalı bireylerin yetişmesi için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerin memnum kaldığını vurgulayan Çelik, “Geçtiğimiz yıl da çok güzel geçmişti. Bu yıl da yine heyecanla başladık. Manevi ve sosyal eğitimlerin yanında birçok konuda uzman hocalarımız, ağabeylerimiz bizlere bilgilerini aktarıyor. Yine sosyal olarak çok güzel etkinlikler yapıyoruz. Marşlar ve ezgiler söylüyor, aslımıza dönüyoruz. İnşallah daha güzellerini yapmak nasip olur” diye konuştu.

Başkan Çelik Yapılacak olan diğer üç kampın 07-11Temmuz,13-17 Temmuz, 19-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Lise düzeyinde eğitim gören gençler yönelik olduğunu ve başvurularınhttps://form.jotformpro.com/71724282325959 linkinden yapılacağını  belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.