1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ASKER SELAMIYLA TEMEL ATMA
ASKER SELAMIYLA TEMEL ATMA

ASKER SELAMIYLA TEMEL ATMA

Çelik’ten, Çiftçiye bir yeni hizmet daha

A+A-

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik hizmetlerine bir yenisini daha kattı.

Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik’in büyük katkılarıyla yapılanoda bünyesinde kullanılabilir bir depo ve eleme tesisinin temeli düzenlenen tören ile Ereğli çiftçisinin hizmetine atıldı.

Çelik çalışmalarıyla takdir toplayan çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimizay içerisinde, mısır paketleme makinesi Ereğlili çiftçisinin hizmetine sunan Çelik, yine yerinde verdiği hizmetlerle çiftçilerin kullanabilecekleri depo, araç park alanı ve eleme tesislerinin temelini attı.
Ereğli Atatürk Kültür Parkı’nda gerçekleşen temel atma törenine AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik ve oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Başkan Çelik, Temel atma töreni ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; 2018 yılında Ereğli Belediyesinden satın aldığımız bu arsada, eleme tesisleri, araç garajı ve depo olarak kullanabileceğimiz tesisin temelini atıyoruz. Çiftçilerimizin hem eleme tesisi, hem paketleme tesisi, hemide depo olarak kullanabilecekleri binamızın temelini düzenlenen tören ile atıyoruz. Önümüzdeki aylarda inşaatımızın yapımı yapılacak olan çalışmalarla yükselecektedir.

Ziraat Odası Başkanı Çelik’in yapmış olduğu konuşmanın sonrasında, Yapılan dualar eşliğinde kurban kesildi. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, AK Parti Ereğli İlçe Bakanı Zübeyir Dursun ve oda yönetim kurulu, hep birlikte düğmeye basarak, tesisin temeline ilk harç atıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.