1. HABERLER

  2. Atakent Büyüyor

Atakent Büyüyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atakent Mahallesi’nde imara yeni açılan bölgelerde yeni yol yapım, dolgu, düzenleme ve kumlama çalışmalarını...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Atakent Mahallesi’nde imara yeni açılan bölgelerde yeni yol yapım, dolgu, düzenleme ve kumlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Ereğli’nin kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan ve her geçen gün biraz daha gelişip büyüyen mahallelerinden Atakent’te imara açılan bölgelerinde belediye çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Alt yapısı tamamlanan ve üst yapı çalışmalarına hızlı bir şekilde başlanılan Atakent Mahallesi’nin imara açılan bölgelerinde yol açım, dolgu, düzenleme ve kumlama çalışmalarına başlayan Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını ve vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesinin amaçlandığını ifade ettiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise ilçede kentsel dönüşüm projesinin hemen her bölgede uygulamaya konulduğunu, virane yapıların yıkımı ile başlayan çalışmalarda 18 ve imar nazım planlarındaki bazı düzenlemeler ile her mahallenin merkez olması yönünde bir çalışma düzeni içerisinde olduklarını söyledi.

Başkan Oprukçu, “Yeni açılan yollar kış şartlarının tamamlanmasından sonra yeni dönemde asfaltlanacaktır. Kentsel dönüşümün uygulandığı bölgelerdeki üst yapı çalışmalarının içerisinde yer alan kaldırım ve bordür çalışmaları da yol çalışmalarına ve imarlaşmaya paralel olarak sürdürülecektir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.